2777
2789

مهمون قراره امشب واسم بیاد 😭😭 دکتر استراحت کامل بهم داده گفته پا نشو اخه امکان داره بچه سقط بشه امشبم باید برم ازمایش دوباره بدم مهمونم دارم میخوام کلم رو بکنم چیکار کنم 😭😭 این چند روز که استرحت کردم اونم یکم  اینقدر خونه بهم ریخته بود که تا الان داشتم تمیز میکردم 🥹🥹🥹😭😭😭😭چیکار کنم خدا

خب خواهر من به مهمونات بگو 

هیچی مهمتر از سلامتی خودت و بچه نیست کنسل کن 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنسل کن زودتر بکو حالت خوب نیست و بستری هستی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

اولا خدا نکنه زبونتو گاز بگیر

دوم طرف بایداینقدر درک داشته باشه که زن حامله نیاز به استراحت داره

اول اول حواست بخودت باشه کوچکترین اسیبی به خودت وبچه وارد نشه

زیادم خودتو اذیت نکن

یک غذای بسیار ساده 

انشاالله موفق باشی

به یاری امام زمان موفق میشی