2777
2789
عنوان

😥😥🥹مهمون دارم اما با این حامگی و...

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 69 پست
خب الان که کار کردی انشالله که خیره. از این به بعد احتیاط کن. کلا مهمونی رو هم کنسل کن اصلا ارزش ندا ...

به خدا خودمم موندم میترسم ناراحت بشن بد تر از همه استرس مهمونی ادمو خفه میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خواهر شوهرم گفتم بیاد غذا درست کنه با هزار تا حرف   این مهمون هم تازه اولین بار هست میخ ...

سلام

چرا بهش گفتی ازبیرون غذا میگرفتید که نری زیر منت و داستات درست بشه

همسرت باید درک کنه

زیاد راه نرو از خود مهمون و همسرت که خیلی اصرار داره مهمون بیاد کمک بگیر

صدقه بذار کنار 

شوهرم میگه زشته اولین بار هست دارن میان  

اصلا زشت نیست همون اول باید میگفتین مشکل رو .بچت چیزیش بشه خوبه؟

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
چشم عزیرم ممنون صدقه کمک. میکنه؟؟  خوبه؟؟

بله هرروز صدقه بنداز وسوره یس بخون

برای زایمان اسان هم سوره انشقاق بخون ماه های اخر

استرس هم نداشته باش اصلا چون اوضاعت بااسترس بدتر میشه

چند نفر استراحت مطلق دیدم چون استرس نداشتند سالم موندند هم خودشون هم بچه هاشون

همیشه هم کمرت و شکمت رو گرم نگه دار

ماهیچه اجیل میوه مرغ رسمی تخم مرغ رسمی ماهی میگو بخور 

فدات بشم شوهرم رو شاید بتونم قربونت اما مادر شوهرم رفته کربلا 

خب شوهرتم غنیمته عزیز جان...تا میتونی بهش کاربگو و خودت استراحت کن...غذا هم سعی کن خورشت ساده بذاری یا از بیرون بخری...

برات دعا میکنم ان شاالله خدا نی نیت رو سالم نگه داره برات❤️🌺

مممنونم فدات منم اولین بارداریم هست هیچی یاد ندارم مامانمم کنارم نیست حداقل بفهمم چی به چی هست خون ر ...

خیلی خجسته ای که دکتر میگه از جات تکون نخور بعد مهمون داری میخوای بکنی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

خیلی ببخشید ولی اینقدر جون خودتو و بچت رو دست کم نگیر کارگر میگرفتی خونه رو تمیز میکرد غذا هم از بیرون سفارش میدادی میگفتی غذای خونگی نهایتش

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔