2777
2789
عنوان

😥😥🥹مهمون دارم اما با این حامگی و...

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 69 پست
کسیو نداری... کمکت کنه، خواهری.. مامانی

خواهر و مامانم نیستن تو این شهر. 😭😭مجبور شدم منت خواهر شوهرمو بکشم که بیاد فقد غذا درست کنه منم خونه رو تنیز کردم زیر شکمم الان درد میکنه 

اگه خودشون خودشونو دعوت کردن که......😐

اگه هم خودتون دعوت کردین تقصیر خودتونه

شامم از بیرون بگیرید

پذیرایی و ایناهم که کاری نداره شوهرت بکنه مهمانم که وضعیتتونو میدونه یکم کمک کنه😐

مثلا ظرفارو بشوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا بگو حالم خوب نیست نمیتوم پذیرایی کنم  اگع قوم الظالمین هستنم ب شوهرت بگو که خودش کارا رو کن ...

به خواهر شوهرم گفتم بیاد غذا درست کنه با هزار تا حرف   این مهمون هم تازه اولین بار هست میخواد بیاد 

به خواهر شوهرم گفتم بیاد غذا درست کنه با هزار تا حرف   این مهمون هم تازه اولین بار هست میخ ...

استراحت کنی زیر شکمت دردش میره. ولی به خواهرشوهرت بگو درد داری دیگه کامل بشین و دراز بکش پذیرایی هم بده  خواهرشوهرت

من جات بودم اولللللل شوهرمو میکشتم

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 

پاشو برو‌مایعات بخور دراز بکش  دیگه بحواب اون میاد شام کیزاره دیگه فقط زیاد حموم نمون بخواب رچ تخت  لباس راحت بپوش تا می تونی امشب میوه بخور نه زیاده روی اب بدنتو ببر بالا

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
استراحت کنی زیر شکمت دردش میره. ولی به خواهرشوهرت بگو درد داری دیگه کامل بشین و دراز بکش پذیرایی هم ...

نمیدونم  تا شب میمونه یا ن خدا کنه بمونه  بعد خواهر شوهرم نمیگه خیلی پرو هست؟؟ 

پاشو برو‌مایعات بخور دراز بکش  دیگه بحواب اون میاد شام کیزاره دیگه فقط زیاد حموم نمون بخواب رچ ...

مممنونم فدات منم اولین بارداریم هست هیچی یاد ندارم مامانمم کنارم نیست حداقل بفهمم چی به چی هست خون ریزی هم داشتم واسه این بارداری اینقدر استرس کشیدم شاید شبایی بوده گریه کردم از بس نفهمم