مهمون قراره امشب واسم بیاد 😭😭 دکتر استراحت کامل بهم داده گفته پا نشو اخه امکان داره بچه سقط بشه امشبم باید برم ازمایش دوباره بدم مهمونم دارم میخوام کلم رو بکنم چیکار کنم 😭😭 این چند روز که استرحت کردم اونم یکم اینقدر خونه بهم ریخته بود که تا الان داشتم تمیز میکردم 🥹🥹🥹😭😭😭😭چیکار کنم خدا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا
پاشو برومایعات بخور دراز بکش دیگه بحواب اون میاد شام کیزاره دیگه فقط زیاد حموم نمون بخواب رچ تخت لباس راحت بپوش تا می تونی امشب میوه بخور نه زیاده روی اب بدنتو ببر بالا
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم