دوستان من در دوران ۱۴ سالگیم تا ۱۶ سالگیم راستش از رو بیشعوریم تازه گوشی اومده بود دستم از پسرایی که تو تلگرام باشون چت میکردم پول میگرفتم ی دو سالی میشه توبه کردم و دیگه از این کارا نمیکنم میخواستم بدونم اون چول حرامه ؟اگر حرامه چجور میتونم جبرانش کنم لطفا یکی پاسخ بده
هرچی که باشه من گرفتم یا خودم درخواست کرده باشم فقط میخوام بره میخوام کلا گذشته چیزی ازش نمونه پاکش ...
چند سالته الان ؟میتونی بدی به یه فقیر به نیت اونا که ثوابش بره واسشون از ذهنتم پاک کن . بعدشم انسانها با اشتباهات که زندگی میکنن و بزرگ میشن مهم اینه که تکرار نشه خودنو الکی عذاب نده ذهنت و پاک کن ادامه بده
این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمیتواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح میدم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
سنت کم بوده درست خوب و بد رو از هم تشخیص نمیدادی اگر خیلی حساسی به یه نیازمند کمک کن
باید همون مقدار که میگرفتم رو پس بدم یا ی مقدار پول رو به نیت اون کارهام بدم به نیازمند مثلا من که ۱ تومن سر جمع گرفتم ۵۰۰ بدم نیازمند اینطور میشه؟یا کلا باید بدم
چند سالته الان ؟میتونی بدی به یه فقیر به نیت اونا که ثوابش بره واسشون از ذهنتم پاک کن . بعدشم انسانه ...
۲۰ سالمه والا نمیدونم چرا اینقدر فکرم مشغول اون کارا که میکردم شده ۲ سال من ی آدم بیشعور کثیف بودم خدا ببخشه واقعا ببخشه منو حتی نذری داریم ی مدت دیگه به نادر بزرگم گفتم حلیم رو من میخرم گفتم هر سال تو حلیمش شرکت کنم و اونو من بخرم اینطوری به نیت بخشیده شدنم نمیدونم هم چرا اینقدر ذهنم مشغول شده آدم مذهبی نیستم اصلا حتی پیامبر و اینا رو هم قبول ندارم فقط خدا رو قبول دارم اما نمیدونم چرا اینطوری شدم احساس شرمندگی دارم
همون مقدار رو باید پس بدم یا ی مقدار کمترش به نیت اون مثلا منی که ی تومن بدهکارم میتونم ۵۰۰ بدم ؟یا ...
هرچقد در توانته یادت نره خدا با پول کاری نداره با دل آدم ها حساب کتاب میکنه همین که پشیمونی یعنی بخشیده شدی اگه زیادی حساس باشی و خودتو اذیت کنی یعنی خدا رو به بخشندگی قبول نداری شاد باش و دست گیر بندهای خدا باش تامام
این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمیتواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح میدم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
هرچقد در توانته یادت نره خدا با پول کاری نداره با دل آدم ها حساب کتاب میکنه همین که پشیمونی یعنی بخش ...
مرسی عزیزم واقعا ممنونم مرسی پس هر سال من تو نذر مادر بزرگم شرکت میکنم و از اون ور ۱ تومن پول رو خورد خورد پس میدم امیدوارم خدا ببخشید مرسی عزیزم واقعا ممنونم
مرسی عزیزم واقعا ممنونم مرسی پس هر سال من تو نذر مادر بزرگم شرکت میکنم و از اون ور ۱ تومن پول رو خور ...
شک نکن خدا عاشق بندهاش موفق باشی گلم