2777
2789
عنوان

من نیاز به راهنماییتون دارم کمک

116 بازدید | 24 پست

دوستان من در دوران ۱۴ سالگیم تا ۱۶ سالگیم راستش از رو بیشعوریم تازه گوشی اومده بود دستم از پسرایی که تو تلگرام باشون چت میکردم پول میگرفتم ی دو سالی میشه توبه کردم و دیگه از این کارا نمیکنم میخواستم بدونم اون چول حرامه ؟اگر حرامه چجور میتونم جبرانش کنم لطفا یکی پاسخ بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۴ سالگی ؟؟؟ ماشالله چه فعال بودی

کلاس دهم بودم که تازه تازه بهم گوشی داده بودن خدایی نمیدونستم دارم چکار میکنم آخه حتی بیرون نمیرفتم از خونه یکم زیادی بچه بودم و خر امیدوارم خدا ببخشه

به زور که نگرفتی خودشونا دادن من بدم میاد از این کارها  ولی حرام نیست بنظرم برا گول زدنت پول دادن تو هم گول زدی پول گرفتی حالا گولشونا خوردی یا نه دیگه نمیدونم 

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
به زور که نگرفتی خودشونا دادن من بدم میاد از این کارها  ولی حرام نیست بنظرم برا گول زدنت پول دا ...

هرچی که باشه من گرفتم یا خودم درخواست کرده باشم فقط میخوام بره میخوام کلا گذشته چیزی ازش نمونه پاکش کنم کلا 

حالت صدقه مانند برای دفع گناهان طرف مقابل و همچنین شما

باید همون مقدار که سر جمع گرفتم رو بدم ؟تقریبا ۱ تومنه اما من گفتم ۲تومن که به عنوان صدقه هم باشه که دقیق بلشه همون قدر که گرفتم بدم ؟یا به نیت اون ی مقدار پول بدم به نیازمند 

سنت کم بوده درست خوب و بد رو از هم تشخیص نمیدادی  اگر خیلی حساسی به یه نیازمند کمک کن

والا آدم مذهبی نیستم اما نمیدونم چرا احساس میکنم اون کارای بچگیم مانع آیندم میشه نمیدونم راستش من هرچی پول میگرفتم همش همون لحظه ی نفر دیگه گولم میزد می‌برد ولی بازم دلم آروم نمیشه