2777
2789

بیاین تاپیک قبلم 🙏😭

بعد شونصد سال تاپیک زدم☹️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10950591/%d8%a8%d9%87-%d9%85%d9%86%d9%90-%d8%a8%db%8c%d9%86%d9%88%d8%a7-%da%a9%d9%85%da%a9-%da%a9%d9%86%db%8c%d9%86

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

کو پارتیت؟

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟

اره

یه پارتی دعوت کن مارو

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا به خدا ایها الناس کسی راجب در رفته گی اطلاعی داره!!؟؟

نه ندارم وگرنه حتما جواب میدادم🥲

خدایی نکرده جاییت در رفته

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
باید معروف باشی 😂

از کجا شروع کنم😄

تاپیک خیانت بزنم یا مادر شوهر 

کدومش جذاب تره یه چی سر هم کنم😃

نه ندارم وگرنه حتما جواب میدادم🥲 خدایی نکرده جاییت در رفته

آره عزیزم زانوم

دیشب بردیم شکسته بند گفت دررفته جاانداخت

ولی هنوز درد داره موقع راه رفتن 

لنگ میزنم 

میخواستم ببینم عادیه یا نه که میگی اطلاعی نداری🥲🫂

آره عزیزم زانوم دیشب بردیم شکسته بند گفت دررفته جاانداخت ولی هنوز درد داره موقع راه رفتن  لن ...

اره اطرافیانم که میرفتن جا مینداختن تا چند روز درد داشتن .

همونکه جا مینداخت یه چیزای محلی مثل تخم مرغ و خرما و اینا قاطی میکرد میگفت بذارین روش

انشالله زودتر خوب میشی 

آره عزیزم زانوم دیشب بردیم شکسته بند گفت دررفته جاانداخت ولی هنوز درد داره موقع راه رفتن  لن ...

راه نرو دیگه استراحت کن