2777
2789
عنوان

به منِ بینوا کمک کنین 😄

152 بازدید | 12 پست

سلام شبتون بخیر

بچه ها من دارم پسرمو از پوشک میگیرم دو سالو ۴ ماهشه از ۱.۵ سالگی به بعد گاهی پوشکشو درمیورد مینداخت وسط خونه😄برای همین همیشه زیر دکمه تنش میکردم نتونه باز کنه.

ولی حس میکردم زوده از جیشش بگیرمش اون موقع از دوسالگی خیلی بیشتر شد دسشوییمونم تو حیاط بود سرد بود اقدام نکردم.۳ اردیبهشت دیگه پوشکشو دراورد و کلی دعوام کرد که اخ پوف پوف جیش کرده  😄 هوا  خوب بود دیگه اقدام کردم.

امروز روز ۴ بود که از پوشک جدا شده.شبا هم پوشکش نمیکنم و خشکه صبح میبرمش دسشویی.روز اول اصلا نجس کاری نکرد تند تند میبردمش دسشویی

روز دوم یکم دیر بردمش که جیش کرد رو فرش  که بعد اون دید چیشد و اینا  جیشش و گفت.

حتی امشب مهمونی دعوت شدیم نمیخواستم برم .قصد پوشک کردنشو هم نداشتم گفتم قاطی نکنه دیگه.

به اصرار صاحبخونه که حتما بیا و پوشکش نکن  رفتیم مهمونی خداروشکر جاییم نجس نکرد .

مشکل من پی پی هست اصلا نتونستم پی پی شو بگیرم تو دسشویی .

رفتیم مهمونی شرت عینکی پاش کردم که پی پی کرد خرابکاری نشه . 

امروز پی پی نکرد میترسم دل درد بشه .

از داستان و بای بای با پی پی و اب بریزیم بره خونشونو فیلم و اینا به کار بردم نشده.

بهش میگم بریم پی پی کنیم میگه بای بای اَیییی ولی خبری نیست .

راهنماییم کنین تا دلدرد نشده 🙏🌷

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

وقتی پوشک داشت روزی ۴ بار دفع داشت.

ااز وقتی بازش کردم روزی یه بار تو شلوارش پی پی کرده.البته امروز پی پی نکرد

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

خب حتما دسشویی نداره

تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه..‌.پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه تامدتی یوبس میشن اولا نترس مایعات زیاد بده تاهم سریع تر نثانش پربشه بهتر یادمیگیره یگه دیش دارم و کنارول بهترمیکنه هم یبوستش

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

عادیه داره خودشو نگه میداره کم کم یاد میگیره البته بچه ها چون از پی پی میترسن یهمقدار یبوستمیشن فردا  تا دیدی میخواد زور بزنه ببرش دستشویی یاد میگیره

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚
خب حتما دسشویی نداره

داره بابا کلی چیز میز میدم بهش

بخوادم پی‌پی کنه تو شلوارش میکنه

چه جوری حالیش کنم تو دسشویی بیاد🥲

انگار میترسه 

عادیه تامدتی یوبس میشن اولا نترس مایعات زیاد بده تاهم سریع تر نثانش پربشه بهتر یادمیگیره یگه دیش دار ...

خیلی طولانی میشه؟ 

دختر من هم بلده خودش بشینه و جیش هم میگه ولی وقتی میبرمش جیش نمیکنه 

اولاش خوب بود خودش میومد دستمو میگرفت میبرد حموم که یعنی جیش دارم ولی الان جیش نمیکنه از هر راهی امتحان کردم جیش نمیکنه 

18 ماهشه

خودم «  18 » سالمه............ کمرم 68 سالشه..... زانوم 54 سالشه، و اعصابم دیروز 80 ساله شد 🖤🖤
عادیه داره خودشو نگه میداره کم کم یاد میگیره البته بچه ها چون از پی پی میترسن یهمقدار یبوستمیشن فردا ...

خیلی بردمش

میبرمش دسشویی دیگه کارشو نمیکنه

دختر من هم بلده خودش بشینه و جیش هم میگه ولی وقتی میبرمش جیش نمیکنه  اولاش خوب بود خودش میومد ...

از چیزی نترسیده؟

تنوع بدی چی 

مثلا ببریش دسشویی یا صندلی بذاری

یا خودت میری دسشویی ببرش ببینه 

تجربه من اینطوری بود.اول که دیر گرفتمش حدود ۳ بود.برای پی پی ی بار که ریخت تو شلوارش با آخ و پیف فراوان بردم دسشویی شستم و بچه هم فهمید نگه گند کاری میشه.همون شد دیگه گفت.

اولا مادرا از حالت بچه ها یا جاهایی که میرند می‌فهمند کی مشغول کار خرابی هستند.پسر من راه میفتاد میرفت تو راه پله.شمام بهش غذاهای یبوست آور نده و زیر نظرش بگیر ی چند روز.حتما جواب میده

تجربه من اینطوری بود.اول که دیر گرفتمش حدود ۳ بود.برای پی پی ی بار که ریخت تو شلوارش با آخ و پیف فرا ...

اره میره خرابکاری فوری میبرمش دسشویی ولی دیگه ادامه نمیده 

خیلی ممنون عزیزم

غذا روون کننده میدم ببینم بازم مقاوت میکنه😄

از چیزی نترسیده؟ تنوع بدی چی  مثلا ببریش دسشویی یا صندلی بذاری یا خودت میری دسشویی ببرش ببین ...

نمیدونم والا ولی از وقتی رفتیم خونه مامانم اینجوری شده خانوم خانوما راحتی میخواد

همه راه هارو رفتم 

اون کارم چند وقته دارم میکنم ولی انگار نه انگار 

ولی خودم میرم میاد نگا میکنه بعد لبشو گاز میگیره که عیب 

زبون سگو هم بلده ولی یه جیش رو نمیره 

خودم «  18 » سالمه............ کمرم 68 سالشه..... زانوم 54 سالشه، و اعصابم دیروز 80 ساله شد 🖤🖤