2777
2789
سلام عزیزم تو قلب پسرم وقتی جنین بود یه کانون اکو ژن به اندازه ۱.۸میلیمتر بود البته توغربالگری سه ماه دوم
ﻧﻪ ﺷﻨﺒﻪﻫﺎﯼ ﻣﻼﻝﺍﻧﮕﯿﺰ ﻧﻪ ﺳﻪﺷﻨﺒﻪﻫﺎﯼ ﺧﺴﺘﻪ ﻭﺳﻨﮕﯿﻦ ﻧﻪ ﺟﻤﻌﻪﻫﺎﯼ ﮐﺴﻞ ﻭ ﺩﻟﮕﯿﺮ ﻧﻪ ﺣﺘﯽ ﭘﻨﺞﺷﻨﺒﻪﻫﺎﯼ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﺍﺯ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻫﻔﺘﻪ ﻣﻦ ‏«ﺗﻮﺷﻨﺒﻪ»ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻮﺭﺍ میبینم.مادرم.
بعدش دکترم برام دوباره ازمایش نوشت که شوهرم نذاش برم ولی یکی دوماه بعدش که رفتم چون جنین بزرگ شده بود قلب دیده نمیشد اما صدای ضربان قلبش منظم بود خدا رو شکر وقتیم به دنیا اومد مشکلی نداش وخیلیم بچه سرحال و ارومی بود شکر خدا
ﻧﻪ ﺷﻨﺒﻪﻫﺎﯼ ﻣﻼﻝﺍﻧﮕﯿﺰ ﻧﻪ ﺳﻪﺷﻨﺒﻪﻫﺎﯼ ﺧﺴﺘﻪ ﻭﺳﻨﮕﯿﻦ ﻧﻪ ﺟﻤﻌﻪﻫﺎﯼ ﮐﺴﻞ ﻭ ﺩﻟﮕﯿﺮ ﻧﻪ ﺣﺘﯽ ﭘﻨﺞﺷﻨﺒﻪﻫﺎﯼ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﺍﺯ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻫﻔﺘﻪ ﻣﻦ ‏«ﺗﻮﺷﻨﺒﻪ»ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻮﺭﺍ میبینم.مادرم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم اره.دقیقا جملشو حفظم ک تو سونوم زده بود: فوکوس اکوژن در ناحیه بطن چپ قلب مشاهده شد که سافت مارکر انائو پلوئیدی میباشد ولی با توجه به نرمال بودن واکنشهای غربالگری و عدم روئت سایر مارکرها به نطر نمیرسد یافته قابل توجهی باشد.سونوی کنترل در ۲۸ تا ۳۲ هفته توصیه میشود. باور نیکنی از حفط نوشتم. واسه سونوی انومالی سال ۹۴ بود. کلی گریه کردم ولی بعد ک دکتر دید گفت طوری نیست.الانم پسرم سالم کنارمه. شکرت خدا
زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
منم اسفند که رفتم انومالی داشت.دکتر فرستاد اکو قلب.با کلی استرس و ناراحتی رفتم.هزار مرتبه شکر خدا همه چیش خوب بود.اگه یک اکو بدی خیالت راحت میشه.روز که رفتم اکو یه خانم دیگه هم بود همین طور بود اونم چیزی نبود.نگران نباش
خدای مهربون من بهترین رو برام رقم بزن.همونطور که تا حالا بهترین ها رو بهم دادی.بابت همه چیز شکر.
عزیزم اکوژن قلب الان حدود دوسال هست که جزو سافت مارکر های سندرم داون نیست من از متخصص قلب هم که سوال کردم گفت هیچ مشکل قلبی هم ندارن
ای کسی که هر که بر تو توکل کند کفایتش خواهی کرد