2777
2789
عنوان

بوتاکس شقیقه/ لیفت شقیقه با بوتاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 11630 بازدید | 35 پست
اتفاقا میگن خوبه برای پوست جلوگیری میکنه از چروک شدن🤔

نه تو سن شما

گفتم بهت ۲۵ به بالا خوبه.

تازه اگه چین و چروک داشته باشی اگه نه که ۲۵ هم زوده.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اره موقتیه انگار ۶ ماه دیگه باید تمدیدش کنی.  خوب حالا که اجازه نمیده.کاریش نمیتونی بکنی حداقل ...

نه اجازه میده اینجوری نیستش منع کنه من و میگ خودت بزرگ شدی میفهمی باید چیکار کنی الانم بخوام برم بزنم کاری نداره بهم ولی میگه بنظر من زوده برات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چون مامانم یکمی مخالفه برای همین دودل شدم وگرنه خیلیییی دوست دارم

بوتاکس صرر نداره ۴ تا ۶ ماهم بیشتر موندگار ندارا بد بشه هم زود بر میگرده به قبل بعد چهار پنج ماه

بوتاکس صرر نداره ۴ تا ۶ ماهم بیشتر موندگار ندارا بد بشه هم زود بر میگرده به قبل بعد چهار پنج ماه

ممنون عزیزم خیلی کمکم کردی

از قیمتا هم خبر داری؟

این کلینیک که میخوام برم نو مشهد میگه ۶۰۰ آف زده ۴۸۰

ممنون عزیزم خیلی کمکم کردی از قیمتا هم خبر داری؟ این کلینیک که میخوام برم نو مشهد میگه ۶۰۰ آف زده ...

شیراز هشتصد جای خوب و مطمئن برو.کار بلد باشه مهارت دکتر مهمه خصوصا بار اولی نخوره تو ذوقت

از یه سنی کمتر فکر نمیکنم بتونی بوتاکس تزریق کنی باز با دکتر متخصص پوست و زیبایی مشورت کن ازین سالنای ارایشی و زیبایی اصلا نرو! حتما برو پیش متخصص پوست

دکتر ربابه غیبی مشاوره انلاینم داره تو سایتشم کامنت بذاری جواب میدن

از یه سنی کمتر فکر نمیکنم بتونی بوتاکس تزریق کنی باز با دکتر متخصص پوست و زیبایی مشورت کن ازین سالنا ...

زیر ۱۸ نمیزنن

ک من ۱۸ هستم

و اینکه دکتر میزنه داخل کلینیک، سالن ارایشی نیست

سلام عزیزم بوتاکس زدی ؟چطور شد منم برم👀

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
سلام‌گلم نزدم مامانم نذاشت گف سنت کمه😂

😂😂عزیزم 

من امروز رفتم زدم👀

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
عع جدی کجات زدی من خیلی دوست دارم جای شقیقه بزنم

لیفت ابرو زدم ک بره بالا