دیگه حق نداری پاتو بزاری خونه من پسرمو از دستم در اوردی بهشم حرف یاد میدی پرش میکنی که بیاد با ما دعوا کنه اونروز مهمون داشتن رفته بودم کمکش کنم میگفت برچی اومدی کی دعوت کرد تورو که بیای کمک کنی انقددد بغض کردم نتونستم جلو گریمو بگیرم شوهرم ک اومد دید گف چیشدع برگشت سریع گریه کرد گف بهم توهین میکنه زنت، میگه پشتم حرف در آوردی فلان شوهرمم منو از خونه بیرون کرد گف گمشو برو خونه مامانت اینا همیشه هم پیش شوهرم بد منو میگه میگه که زنت خیلی دو روعه همیشه بامن بد رفتاری میکنه همیشه غیبت منو میکنه به گوشم میرسه همیشه دوست داره مردمو اذیت کنه و توی نینی سایت تاپیک سرکاری بزاره و بخنده و مردم بیان فحشش بدن
تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:) _مین یونگی...
خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋 نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥ ʕ´•ᴥ•`ʔ