2777
2789
عنوان

کیا گربه دارن بیاین کمک🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2860 بازدید | 174 پست
اشکالی نداره بعدا دست شویی میکنه چه شیری دادی بش

رفتم داروخونه گفتم شیر بدون لاکتوز ال اف گفت نداریم،بجاش شیر بدون لاکتوز نان کید بهم داد با سرنگ بهش دادم

اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜
رفتم داروخونه گفتم شیر بدون لاکتوز ال اف گفت نداریم،بجاش شیر بدون لاکتوز نان کید بهم داد با سرنگ بهش ...

عزیزم ال اف یعنی لاکتوز فری مخفف انگلیسی اش میشه ال اف 

حتما مراقب باش ال اف باشه اشکال نداره بنظرم اگر میخای نگهش داری فردا دو تا شیر خشک‌ کاکو آنلاین سفارش بده کاش میدیدم چند روزش ه حتما هم جاشو گرم نگع دار اگر خیلی کوچیگه بذارش سبد توری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ال اف یعنی لاکتوز فری مخفف انگلیسی اش میشه ال اف  حتما مراقب باش ال اف باشه اشکال نداره ...

والا گفتم ال اف مرده یجوری نگام کرد فکر کردم اسمشو اشتباه گفتم گفت نداریم🤭😐

حالا اینی ک بهم داده خوبه یعنی؟

عزیزم ال اف یعنی لاکتوز فری مخفف انگلیسی اش میشه ال اف  حتما مراقب باش ال اف باشه اشکال نداره ...

عکسشو گذاشتم اما تو عکس زیاد بزرگ نشون داده میشه خیلی کوچیکه فک‌کنم یکی دو روزشه الانم گذاشتم تو کارتن پتو هم زیر پاشه و روش کشیدم کنار بخاری

مرسی گلم

خدا خیرت بده عزیزم هر سع ساعت بش شیر بده هر سه ساعت سع سی سی 

با سرنگ‌ انسولین اگر چشمش بسته س یعنی زیر ده روز شه 

من شیشه شیر خشک پلاستیکی هم از اینترنت سفارش دادم خو‌دم سر پستونک سوراخ کردم دادم به این سه تا بچه گربه هام 

عکسشو گذاشتم اما تو عکس زیاد بزرگ نشون داده میشه خیلی کوچیکه فک‌کنم یکی دو روزشه الانم گذاشتم تو کار ...

شاید مادرش رفته غذا پیدا کنه  و در این مواقع تا مطمئن نشدین نباید جابجا کنید و اگر هم همونجا خواستین غذایی چیزی بدین با دستکش که بوی آدم نگیره که مادرش نپذیرش 

خدا خیرت بده عزیزم هر سع ساعت بش شیر بده هر سه ساعت سع سی سی   با سرنگ‌ انسولین اگر چشمش ...

چشم ممنونم از راهنماییت گلم ایشالا خدا مواظبت باشه همیشه😍