ترکیده_تونم مدیر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 1730 عنوان کیا گربه دارن بیاین کمک🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 2862 بازدید | 174 پست بچه ها من واقعااا عاشق گربه هام😍😍حالا عصر ی بچه گربه کنار خونمون دیدیم بدون مامانش،همینطور ناله میزد و مث اینکه گشنست،شیر بدون لاکتوز هم پیدا نکردم..چی بهش بدم بخوره ؟؟ اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜 1402/02/06 | 23:07 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترکیده_تونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 1730 فعلا شیر خشک ال اف بدون لاکتوز از داروخانه بخر تا شیر میاد منم آنلاین سفارش میدم کاکو باشه الان میرم میگیرم مرسی ک گفتی مهربون اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜
فندى عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 4798 هروقت این بحث میشه توی سایت نمیتونم بیام چون یهو ادمای بی فرهنگی رو میبینم که یه عالمه انرژی من ... من خودم هم سگ دارم هم گربه ، زیباترین و معصومترین موجودات رویه زمینن . این افرادی که این حرفایه نفرت انگیزو میزنن سراپا عقده و نفرتن .
گیلدختmm عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 9264 بیا گذاشتم ممنون❤️ بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم
ترکیده_تونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 1730 دقیقا الان ک ببخشید دستشویی کرد و بهش شیر دادم فردا میذارمش ببینم مامانش هست یا نه اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜
ترکیده_تونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 1730 ممنون❤️ فدات گلم اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜
فندى عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 4798 پاک کرده فکر کنم کسافتو میخواستم ببینم کیه ؟! حالا طرفو از نزدیک ببینی باید از ترس و تنفر فرار کنی بعدش میاد که که میخوره
فندى عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 4798 الان ک ببخشید دستشویی کرد و بهش شیر دادم فردا میذارمش ببینم مامانش هست یا نه خدا خیرت بده فرشته مهربون ، تو رو خدا ولش نکن به امان خدا . زیر نظر بگیر که مامانش میاد دنبالش یا نه
ترکیده_تونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 1730 کسافتو میخواستم ببینم کیه ؟! حالا طرفو از نزدیک ببینی باید از ترس و تنفر فرار کنی بعدش میاد که که می ... ادمای سنگدل کم نیستن همینه ک ب اینجا رسیدیم :) اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜
ترکیده_تونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 1730 خدا خیرت بده فرشته مهربون ، تو رو خدا ولش نکن به امان خدا . زیر نظر بگیر که مامانش میاد دنبالش یا نه عین بچه خودمه بخدا اصلا خیالتون راحت مرسی ک ب فکر بودین😍♥️ اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜
آی_ام_یونیک عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 2919 الان ک ببخشید دستشویی کرد و بهش شیر دادم فردا میذارمش ببینم مامانش هست یا نه فکر تکنم بیاد دیگه باید هشت ساعتی ضب میکردب شاید میومد
ترکیده_تونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 1730 فکر تکنم بیاد دیگه باید هشت ساعتی ضب میکردب شاید میومد شب شده بود این بیچاره هم تنها هی ناله میکرد از سرما میلرزید اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜
ترکیده_تونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 1730 فکر تکنم بیاد دیگه باید هشت ساعتی ضب میکردب شاید میومد میگم ببخشید مزاحم میشم عزیزم اما هرکار کردم بعد از اینکه شیر خورد ببخشید دستشویی نکرد.. چیکار کنم اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜
آی_ام_یونیک عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 2919 میگم ببخشید مزاحم میشم عزیزم اما هرکار کردم بعد از اینکه شیر خورد ببخشید دستشویی نکرد.. چیکار کنم اشکالی نداره بعدا دست شویی میکنه چه شیری دادی بش
آی_ام_یونیک عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 2919 میگم ببخشید مزاحم میشم عزیزم اما هرکار کردم بعد از اینکه شیر خورد ببخشید دستشویی نکرد.. چیکار کنم ببین دستمال باید خیس با آب گرم باشه ترجیحا آب کتری که جوشیده ولرم شده قشنگ ماساژ بده آروم مواظب باش عرق سوز نشه اگر نکرد یعنی نداره