2777
2789

عکس مثل اینکه نمیاد من طبق انتی ۳۰هفته و۱روزمه امروز رفتم سونو گرافی وزن اب دور جنین ۲۱افزایش یافته نوشته دکتر گفت که زیاده وزن پسرمم ۱۸۶۳گرم بود کسی مثل من یوده چیکار باید بکنم خیلی نکرانم تو اینترنت چیزای جالبی ننوشته دکتر خودم ازمایش قند نوشت با اینکه چند هفته پیش انجام دادم مشکلی نبود میگه بار تکرارش کن لطفا کسی تجربه ای داره درمیون بزاره خیلی نگرانم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علت‌های مختلفی می‌تونه داشته باشه و یکی از شایع‌ترهاش قند بالای مادره. برو تست مجدد رو بده شاید تازگیا قندت رفته باشه بالا. اگه این باشه درمان می‌ذارن و انشاالله که بدون مشکل بقیه‌ش می‌گذره.

یادآوری: این سایت نماینده‌ی خوبی از جامعه‌ی اون بیرون نیست؛ اینجا خیلیا اجازه‌ی بیان نظرات و نحوه‌ی زندگیشونو ندارن.                                                                                    هر عقیده‌ای محترم نیست، حقِ داشتنِ عقیده‌ست که باید بهش احترام گذاشت.                
علت‌های مختلفی می‌تونه داشته باشه و یکی از شایع‌ترهاش قند بالای مادره. برو تست مجدد رو بده شاید تازگ ...

انشالله خطرناک نیس چون تو اینترنت نوشته ممکنه کیسه اب پاره بشه میشه کنترلش کرد 

انشالله خطرناک نیس چون تو اینترنت نوشته ممکنه کیسه اب پاره بشه میشه کنترلش کرد 

اون علتی که قابل کنترل نیست مشکلات کلیه و... جنینه. شما ان‌تی دادی الانم دوباره سونو دادی و.. اگه توی بچه مشکلی می‌دیدن قطعا گزارش می‌کردن، پس یعنی به احتمال قریب به یقین اینا نیست. بقیه‌‌ی علت‌ها مراقبت می‌خواد و باید بری پیگیری کنی ولی نگرانش نباش، چیزی شد هم کنترل می‌شه.

یادآوری: این سایت نماینده‌ی خوبی از جامعه‌ی اون بیرون نیست؛ اینجا خیلیا اجازه‌ی بیان نظرات و نحوه‌ی زندگیشونو ندارن.                                                                                    هر عقیده‌ای محترم نیست، حقِ داشتنِ عقیده‌ست که باید بهش احترام گذاشت.                
اون علتی که قابل کنترل نیست مشکلات کلیه و... جنینه. شما ان‌تی دادی الانم دوباره سونو دادی و.. اگه تو ...

اره جنین مشکلی نداشت نه تو امتی نه الان فقط گفت اب دور جنین زیاد و وزنش 

اره جنین مشکلی نداشت نه تو امتی نه الان فقط گفت اب دور جنین زیاد و وزنش 

خب پس خدا رو شکر. استرس نگیر فقط به موقع آزمایش رو بده، سوالی هم داشتی حتما همونجا از پزشکت بپرس چون شرایطتو بهتر می‌دونه و متخصصه. اگرم بداخلاقی کردن یا درست جوابتو ندادن و اگه خواستی، به من بگو تا جایی که بتونم اطلاعات در اختیارت می‌‌ذارم. (پزشکم دو سال هم بهداشت کار کردم)

خب پس خدا رو شکر. استرس نگیر فقط به موقع آزمایش رو بده، سوالی هم داشتی حتما همونجا از پزشکت بپرس چون ...

خیلی ممنون لطف کردین بهم گفتن مصرف مایعات کم کنم شیرینی جات کلا حذف بشه 

خیلی ممنون لطف کردین بهم گفتن مصرف مایعات کم کنم شیرینی جات کلا حذف بشه 

خواهش می‌کنم

آره چون توی علت‌هایی که به مادر مربوط باشن دیابت بارداری شایع‌ترینه. ولی در کل ممکنه حتی علت خاصی براش پیدا نشه (تا ۴۰٪ موارد علتی براشون پیدا نمی‌شه) ولی اگه خفیف باشه می‌تونه حتی خودبخود رفع بشه. فقط پیگیری می‌خواد و احتمالا یه دو هفته دیگه مجدد برات سونو بنویسه که سیرش رو ببینن.