2777
2789
عنوان

رابطه محافظت نشده😭😭

1713 بازدید | 31 پست

بچه ها شرمنده که اینجوری واضح میگم منی ریخت روی ورودی واژنم کاملا☹️دوران تخمک گذاریم بود مطمعن هم هستم😭 اورژانسی خوردم ب نظرتون اثر میزاره؟

اورژانسی خوردی نگران نباش

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار والدینت طعم پدربزرگو مادربزرگ بودنو بچشن...

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

یعنی داخل یا بیرون؟اگه بیرون بوده خیلی کم امکان ورودش به تاهل هست که اورزانسی خوردی دیگ‌هیچ

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
 حرص نخور اینجوری کسی حامله نمیشه😂😂

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

🤭آخی الان اسپرما اکروزومشون پاره شده از لایه فولیکولی رد شده به گیرنده زدپی وصل شدن هسته ها ترکیب فرتیلیزیشن رخ داده و داره کم کم میشه ۸سلولی و بلاستولا بعدم کیوت کوچولو لانه گزینی میکنه ۹ماه دیگه بدنیا میاد کیووووت🥺🥰

قرص خوردی دیگه چیزی نمیشه.

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅