2777
2789
عنوان

من و عشقم... 😞💔🥀 میشه بیاید به عنوان یه خواهر راهنماییم کنید؟🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 115 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کنید شرایط جور شه ازدواج کنید دیگه کلا نمیتونه ازدواج کنه؟

خودش که میگفت تا دوسال دیگه نه😞

اما مامانش چیز دیگه ای میگفت

دروغ نمیگه، سرش قسم میخورم، حتی سر عشق پاکش

کاملا میشناسمش

اما نمیدونم مشکلش چیه نمیگه

نمیدونم صبر کنم دلم میخواد باهاش حرف بزنم دوباره پیام بدم😞

ʕ´•ᴥ•`ʔ والا اگه امام زمان راضی بوده باشه ب این کارتون دختر خوب مگه قرار بود چیکار کنید ب ...

این حرفتون قبول دارم خب درسته الان شرایط نداره خب الان بیاد خواستگاری  خب نشونی چیزی بذارید تا شرایطش بهتر بشه تازه اونجوری خدا بیشتر کمک میکنه و وضعش واقعا بهتر میشه 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

عزیزم اگر شما هر دو واقعا معتقد هستید.

پس باید بدونید خداوند وعده داده که شما را یاری میکنه.

پا پیش بزاره و بیاد خواستگاری 

«وَأَنكِحُوا الْأَیَامَى مِنكُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَإِمَائِكُمْ إِن یَكُونُوا فُقَرَاءَ یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ؛ مردان و زنان بی‌همسر خود را همسر دهید، همچنین غلامان و کنیزان صالح و درستکارتان را؛ اگر فقیر و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بی‌نیاز می‌‌کند؛ خداوند گشایش‌دهنده و آگاه است

اگر هر دو برای امام زمان عج حاضرید پا رو دلتون بزارید. حاضر نیستید به وعده خدا اطمینان کنید؟

بیلد جلو و با خانواده ها صحبت کنید که آیا از لحاظ تفکر و سلایق شبیه هم هستید؟ اگر تفاهم بود سر مسائل مادی کنار بیاین.

وقتی هر دو عاشق هستید این بهترین راه هستش. مگر اینکه اون به این نتیجه رسیده باشه که انتخابش اشتباه هست و شرایط رو بهانه کرده برای جلو نیومدن

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

اين آقا تا زنده ايد تو ذهنتون ميمونه 

چرا استعفا دادي الان كار كجا پيدا ميشه ؟!؟!

برو سر كارت و براي رابطتون برنامه ريزي كنيد خواستگاري ، محرميت و زمان براي جور شدن شرايط بعد هم بريد سر خونه و زندگيتون 

خدا اسباب ازدواج رو فراهم ميكنه شرايط رو به هم سخت نگيريد تا بتونيد با هم ازدواج كنيد .  

یه چند مدت دوست باشین اژدهای درونشو نشونت بده یا برعکس.  سر دو ماه هم حالتون از هم بهم میخوره تموم میشه میره.  استفا الکی دادی.  برگرد سر کارت. 

بهشم پیام بده باهم دوست بشین بره.  بخاطر امام زمان اسم کوچیکتو برای آخرین بار صدا کرد 😁.  جو عاشقی گرفتتون ما اینقدر اینجوری عاشق شدیم بعد حالمون از هم بد شده بیا ببین 😁.  با تجربه دقیق بهش پیام بده خیلی راحت.  عاشق نشو چون دو ماه دیگه تمومه میشید دوست معمولی 

بياد خواستگاريت و محرم بشيد تا شرايط ازدواج و رفتن زير يك سقف براتون فراهم بشه 

اینارو باید خودش پیشنهادشو بده

منکه نمیتونم بگم

اما دلم میخواد الان بهش پیام بدم باهاش حرف بزنم😞

بدم بنظرت؟ 

این حرفتون قبول دارم خب درسته الان شرایط نداره خب الان بیاد خواستگاری  خب نشونی چیزی بذارید تا ...

ʕ´•ᴥ•`ʔ دقیقا همینه 

انقد بدم میاد ب اسم مذهبی بودن اینجوری میکنن با دختر مردم 

اگه کسی واقعا عاشق باشه هر کاری میکنه ک ب عشقش برسه نه ک زرت بگه فراموش کنیم هم دیگه رو

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
اینارو باید خودش پیشنهادشو بده منکه نمیتونم بگم اما دلم میخواد الان بهش پیام بدم باهاش حرف بزنم😞 ...

ن تو بگو اینارو مهم نیس کی بگه بزار بفهمی حاضره چیکار کنه شاید بهونشه اونوقت تو وجدانت راحته تلاشتو کردی

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
اینارو باید خودش پیشنهادشو بده منکه نمیتونم بگم اما دلم میخواد الان بهش پیام بدم باهاش حرف بزنم😞 ...

پيام بده چي ميشه خوب ، اينهمه زن و مرد با هم حرف ميزنن گناه نمكنن 

پيام بده و حريمتو حفظ كن 

یه چند مدت دوست باشین اژدهای درونشو نشونت بده یا برعکس.  سر دو ماه هم حالتون از هم بهم میخوره ت ...

ʕ´•ᴥ•`ʔ عزیزم همه عاشقیام اینجوری نیس

منو عشقم الان بیست و دو ساله عاشق همیم و عشقمون با همون شور و حرارت بیشتر شده ک کمتر نشده 

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ