2777
2789
عنوان

من و عشقم... 😞💔🥀 میشه بیاید به عنوان یه خواهر راهنماییم کنید؟🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 115 پست
اینارو باید خودش پیشنهادشو بده منکه نمیتونم بگم اما دلم میخواد الان بهش پیام بدم باهاش حرف بزنم😞 ...

من اگر بودم پیام میدادم 

هرچی هم بشه بعدش شرمنده خودت نیستی و میدونی تلاشت رو کردی 

ʕ´•ᴥ•`ʔ دقیقا همینه  انقد بدم میاد ب اسم مذهبی بودن اینجوری میکنن با دختر مردم  ...

اره واقعا الان کمتر پسری همه ی شرایط رو داره مگه همه ی اونایی رفتن خواستگاری و نامزد کردن همه ی شرایط رو داشتن؟! 

به نظرم مهم ترین چیز برای پسر همون داشتن کار هست اینکه اهل کار و بار باشه بیکار و بیعار نباشه بقیه چیزا رو خدا بزرگه  

تازه مورد دیدم به بیکار هم زن دادن... 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من اون هدفش ازدواج نبوده و با اون حرفا فقط احساسات شما رو جریحه دار کرد. الان هم بیشترین فشار رو شماست و اون عین خیالش نیست. اگه واقعا قصدش ازدواج بود کلا کنسلش نمیکرد و میگفت بهم زمان بده تا آمادگی پیدا کنم شما که بهش سخت نمیگرفتین، پس الکی عشقتو به پاش نریز و منتظرش نمون. برگرد سرکارت، با استعفا دادن مگه اون ضرر میکنه. آینده خودتو با فکرکردن بهش و استعفا خراب نکن

وای چقد شرایطتون سخته چقد دوتاتون مومنین...حالا ناراحت نباش اگه تو سرنوشت هم باشین باز بهم میرسین غص ...

دلم میخواد بدم باهاش حرف بزنم

بعدا نمونه توی دلم😭😭😭😭

من بهش گفتم اگ دوست داشتن تو گناهه من میخوام گناه کنم

اما قبول نکرد، با اینکه حال خودشم خیلی بد بود

عزیزم من الان با این توضیحاتت فک میکنم بهونه اورده مگه بچس ابراز علاقه کنه بعد بگه خدافظ ولی سختمه ببین تو عاشقی نمیخای بپذیری

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
ʕ´•ᴥ•`ʔ والا اگه امام زمان راضی بوده باشه ب این کارتون دختر خوب مگه قرار بود چیکار کنید ب ...

اینارو منم میدونم

اما اونه که باید بگه

هرکاری کردم روم نشد بگم خب الان بیا خاستگاری

خیلی حالم بده خواهری😭😭😭😭

الان فقط دلم میخواد بهش پیام بدم

عزیزم اگر شما هر دو واقعا معتقد هستید. پس باید بدونید خداوند وعده داده که شما را یاری میکنه. پا پی ...

واقعا درست گفتین 👌👌👌

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
خودش که میگفت تا دوسال دیگه نه😞 اما مامانش چیز دیگه ای میگفت دروغ نمیگه، سرش قسم میخورم، حتی سر ع ...

ʕ´•ᴥ•`ʔ ببین گلم ایشونم تو اشتباهه فک میکنه مثلا گناهی قراره اتفاق بیوفته

اما اگه ایشون با هر شرایطی ک داره پا پیش بزاره و تو هم ک بهونه نمیاری چون عاشقشی و نامزد میکنید حتی میتونید تو خونه عقد موقت بخونید ولی با همون حد و حدود ک انگار نامحرمید هنوز با هم برید بیاید اشنا بشید بعدشم کم کم هم خدا کمک میکنه هم اوک تلاشش رو بیشتر میکنه ازدواج میکتید دائمی و خوب

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

ببین اول باید مشخص کنی که آیا اون شما رو کامل انتخاب کرده؟ آیا قرار نیست مادرش براش زن انتخاب کنه؟

من خودم مذهبی هستم اما مگه مذهبی‌ها آسمون سوراخ شده و افتادن پایین. چون مذهبی هست که دلیل نمیشه از همه حرفهاش مطمئن باشی.

اگر عاشق بود پا پیش میزاشت.شاید فقط دوستت داره ولی برا ازدواج شما رو گزینه مناسبی نمیدونه

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
عزیزم اگر شما هر دو واقعا معتقد هستید. پس باید بدونید خداوند وعده داده که شما را یاری میکنه. پا پی ...

خدا اون موقع حساب کتاب دستش نبوده به نظرم اینا سکه رو میبرن سی میلیون دلار رو میبرن 60 تومن.  الان هیچ پسری نه میتونه خونه بخره نه میتونه ماشین بخره بخدا اکثر پسرا قید زن رو زدن.  اگر بابای پولدار داشتن که میگیرن اکثرا نمیتونن زن بگیرن. 

مام که هیچی از هیچ خری نمیخوایم بازم همه میگن دوست دختر میخوایم زن نمیتونیم بگیریم. 

اینارو باید خودش پیشنهادشو بده منکه نمیتونم بگم اما دلم میخواد الان بهش پیام بدم باهاش حرف بزنم😞 ...

بهت ابراز علاقه كرده بعد ميخاد توي دلت آب از آب تكون نخوره ؟؟؟؟ نميشه كه . پيام بده موضوعو جمعش كن بگو من بخاطر احساسم نسبت به شما و حرفهاي روز قبل به اين نتيجه رسيدم كه با همكاري با هم زندگيمونو بسازيم اگر موافقيد با خانواده خودتون مطرح كنيد و قرار اولين جلسه رسمي همراه با خانواده تون رو تنظيم كنيم . تعلل نكن فايده نداره . برگرد سركارت دو تا حقوق زودتر به نتيجه ميرسه تا يكي 😅