2777
2789

بالاخره جفتمون بعد دوسال تصمیم گرفتیم به هم ابراز علاقه کنیم، دوسال تو دلم دوسش داشتم اما بخاطر عقایدم هیچی نگفتم، ماه قبل متوجه شدم اونم توی این مدت همینطور بهم علاقه داشته، به مرور اومد باهام صحبت کرد، درنتیجه دو سه روز پیش رسما بهم ابراز علاقه کرد و باهم حرف میزدیم، هرچی توی این دوسال توی دلم بود رو بهش گفتم اونم همینطور.. 

قصدش ازدواج بود اما الان شرایطشو واقعا نداشت.. 

از طرفی جفتمون هم از بودن تو این رابطه عذاب وجدان داشتیم (اون بیشتر) 

دیشب بهم گفت که حالش خیلی بده

منم چون درکش میکردم زیاد غور نزدم

اخر گفت منم هنوز کارم و شرایطم برای ازدواج جور نیست

با کلی ناراحتی و بدبختی گفت همو فراموش کنیم

کلیم قسم خورد ک براش خیلی سخته

برای اخرین بار اسم کوچیکمو صدا کرد، اما بخاطر امام زمان تصمیم گرفتیم پا روی دلمون بزاریم.. 

الان حالم خیلی بده از دیشب تا الان فقط نشستم دارم یه بند گریه میکنم، از محل کارمم چون همکاریم استعفا دادم.. 

اما این دوری برای جفتمون سخته

بخصوص من دارم دیوونه میشم دارم میمیرم بغض خفم کرده

بنظرتون بهش پیام بدم؟ 

راه حلی دارید راهنماییمون کنید؟ 

توروخدا😭

دلم میخواد بهش پیام بدم😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیامش بده بگو عاشقه هم میمونیم 

بیا خواستگاری کن تا نامزد بشیم محرم‌بشیم

بعد یواش یواش با هم میریم جلو تا شرایطه ازدواج برامون جور بشه

پا رو دلتون‌نزارید هر دوتون پیر بشید پشیمون میشید

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!

چ دلیل مسخره ای!

ن ب اون ابراز علاقش ن ب اون فراموش کردنش

خب شرایطشو میدونسته ابراز علاقه هم نمیکرد

هرکیم ک ابراز علاقه کرده درجا ازدواج نکرده.صبر کنید تا اوکی بشه

ʕ´•ᴥ•`ʔ والا اگه امام زمان راضی بوده باشه ب این کارتون

دختر خوب مگه قرار بود چیکار کنید با هم

بعدشم این ادا اصولا چیه واقعا خب بیاد خواستگاری با اجازه خانواده ها تا اوضاعش درست میشه اشنا بشید 

من درک نمیکنم واقعا رفتارتونو

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

میدونم خیلی سخته تجربه شو داشتم  

ولی  به نظر من که نه اینکارو نکن پیام و اینارو نده 

مطمئنم که حالا شما به خاطر امام زمان پا گذاشتین روی دلتون آقا هم خودش بهتون عنایت میکنه و کاری میکنه که بهترین براتون پیش بیاد شک ندارم 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی