2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا بیایین بگین چجوری اینقد تمیز مرتبین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 36 پست

من خونم تمیزه برق میزنه وهریک روز درمیان حمام هستم

لباسامم اتو میکنم ولی دوست دارم خیلی سروضعم تمیز

باشه نمی دونم چرا خودم فکر میکنم نیست

موقعی که بیرون میریم مثلا تفریح پارکی وقتی برمیگردیم

کلا همه ی لباسام پرخاک میشه وضعم نامرتب

بااینکه این همه سعی میکنم کثیف نشه

بعد توهمون پارک خانومایی میبینم که اینقدر مرتب هستم

چکار میکنن واقعا

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای پوستتان موقع کار خونه دستکش استفاده کنید اگه تیره هستند کرم زینک اکساید بزنید برای موهای زائد ام همیشه کرم مو بر داشته باشید اگر مهمونی یه هویی پیش اومد سریع استفاده کنید حمام هم معمولا من ظهر میرم صبح اول وقت هم خوبه زیر بغل رو مرتب شیو کنید چون خود مو باعث بوی بد میشه از مام هم استفاده کنید

من خونم تمیزه برق میزنه وهریک روز درمیان حمام هستم لباسامم اتو میکنم ولی دوست دارم خیلی سروضعم تمیز ...

هرچی حساس باشی بدتره، از هرچی بدت میاد سرت میاد

من از سوسک وحشتناک میترسم هرجا میرم یه سوسک پیدا میشه بین اونهمه جمعیت میاد رو من میفته، بعد صاحب خونه تعجب میکنه میگه ما تا حالا سوسک نداشتیم😂

چرا هیچکس نیومد به اسی راهکار بده 

یعنی همه نامرتب هستن🤣🤣

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭
نه بخدا شاید همه این مشکل و دارن چی میدونم

پس اون مرتب هایی که توکوچه بازار میبینیم کجا هستن

خیلی لوسی اینهمه راهکار دادیم دیگه 

😂😂😂😂😂