2777
2789
عنوان

لعنت ب بیکسی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وواقعا که خدایا مگه زنها خون کردن این بلاها سرشکن میاد.خودش اصلا بده جلسه بچش.

مدرسه دخترونه همه مامانها میان حتی ب دخترم گفتم مامان کسی پیش حاهرت نیست میشه نیام دیدم بغض کرد منم دلم نیمد و رفتم و بعدش اومدم خونه و حرف خوردم

چه بد یعنی حاضرنیست نوه هاشو چند ساعت نگه داره چرانباید باهمسایه هادوست باشی به اون چه؟

نه نمیگیره اصلا بخاطر دختردوممم کلی بهم زخم زبون زد ک چرا دوباره دختر دار شدی همسایه ها ازش میترسن چون همو روز اول عروسیمون بهشون فهموند ک نباید بامن خوب باشن اونام میترسن میگن مادرشوهرش فکر میکنه دارن دخالت میکنن

مدرسه دخترونه همه مامانها میان حتی ب دخترم گفتم مامان کسی پیش حاهرت نیست میشه نیام دیدم بغض کرد منم ...

الهی بگردم زنهای خوب و اهل زندگی همیشه حقشان خورده میشه اگه زن بد داشت قدر میتونست.غصه نخور خیلی مثل خودت ن من سالها تو غربت بودم همیشه همه چیز با خودم بوده تفریحی ندارم ولی با بچه هام تو خونه عشق میکنم.

مدرسه دخترونه همه مامانها میان حتی ب دخترم گفتم مامان کسی پیش حاهرت نیست میشه نیام دیدم بغض کرد منم ...

عزیزم ایشالا این روزای سخت نوزادی دخترت میگذره با هم سرگرم میشن بار رو دوشت سبک تر میشه.‌ با دخترات وقتت میگذره و همونا همدمت میشن.

دوست و رفیق نداری؟ مثلا مامانای دوستای دخترت، حالا نه برا گذاشتن بچه، ولی ادمیزاد با دوستاش ک در ارتباط باشه ی کم حال روحیش عوض میشه، حتی شده مجازی

عزیزم ایشالا این روزای سخت نوزادی دخترت میگذره با هم سرگرم میشن بار رو دوشت سبک تر میشه.‌ با دخترات ...

مجازی آره ولی چون محیط روستا هستیم همه مادرشوهرم می‌شناسن خونه م نمیان وقتایی ک شوهرم نیست تلفنی حرف میزنم ولی حسرت ی ساعت ک خیالم راحت باشه بچم جاش امن ب دلم موند

نه نمیگیره اصلا بخاطر دختردوممم کلی بهم زخم زبون زد ک چرا دوباره دختر دار شدی همسایه ها ازش میترسن چ ...

خداعقل بهش بده حالا مادر شوهر من حوصله بچه نداره فرق نمیکنه نه بچه های من نه خواهرشوهرام هیچ کدومو نگه نمیداشت میگفت هرجامیرین باخودتون ببرین 

خداعقل بهش بده حالا مادر شوهر من حوصله بچه نداره فرق نمیکنه نه بچه های من نه خواهرشوهرام هیچ کدومو ن ...

ن از اونا رو میگیره همین الان ک من دارم از بیکسی زار میزنم صدای خنده و قهقهه نوه هاش از طبقه بالا میاد و بیشتر دلم میگیره