2777
2789

چه فرقی با دولتی داره من میخاستم برم آموزش ابتدایی ولی چون رشته هنرستانی داشتم نمیتونم کنکور بدم مگه اینکه از تجربی یا انسانی ریاضی اینا برم که واقعا نمیشه میخاستم بدونم که از علمی کاربردی میشه راحت رفت سرکار و شهریه اش چجوریه

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...
دانشگاه علمی کاربردی چه رشته ای دوست داری بخونی؟

آموزش ابتدائی میگن داره و یا گرافیک 

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیتونی این دانشگاها رو با دولتی مقایسه کنی کلا 

دولتی باید شب و روز درس بخونی تا قبول شی اما اینا رو بدون کنکور و بدون هیچ مشقتی میری ثبت نام میکنی البته بیشتر کسایی ک علمی کاربردی میرن  و فقط میرن که بگن ماهم دانشجو هستیم یا ماهم مدرک داریم 

اصلا نمیتونی این دانشگاها رو با دولتی مقایسه کنی کلا  دولتی باید شب و روز درس بخونی تا قبول شی ...

اخه من رشته ام حسابداری بوده نمیتونم با کنکور حسابداری برم فرهنگیان و خیلی دوست داشتم برم اما بخاطر بی زبونیم و متاسفانه اصرار خانوادم رفتم حسابداری

خب حسابداری هم خوبه   بخون دولتی بیاری

چون خیلی علاقه نداشتم میخاستم نرم اما دگ انگار چاره ندارم