2777
2789
عنوان

به نظر شما علتش چی میتونه باشه ؟

195 بازدید | 8 پست

اینکه یک نفر کتمان کنه مرگ‌پدر یا مادرش رو علت چی میتونه باشه 

بچه و نوجوان نه ها 

دقیقا فکر کنید یک دختر مثلا مرگ پدرشو نگه تو اجتماع مثلا سرکارش و جوری نشون بده که زنده هست پدرش جلو همکاراش 

به نظر شما علتش چیه 

اینکه میپزسم قضیه خیلی مهم و جدیه و اصلا و ابدا از،سر کنجکاوی نیست  مرگ و زندکیه اصلا 

اولین برخورد با داغ انکاره

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید برا جلوگیری از حس ترحم بقیه!

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
۲۲ سال گذشته 

این خیلی بده😐

بذار بپرسم ..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

سلام عزیزم

ببخشید مزاحم شدم

میتونم یه سوالی بپرسم ازتون ؟

تو تاپیکتون دیدم گفتین شوهرتون شریف بودن از طرفی گفتین داروسازه و داروخونه زده 

رشتشون داروسازیه ینی ؟ میشه راجع به رضایت شغلیشون ازشون سوال کنین🙏🏻

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       

سلام خانم گلشن به راهنماییتون خیلی نیاز دارم .

من میخام استخدام بانک ملت بشم ینی الان آگهی استخدام زده بانک . یه بچه ۱سال و نیمه دارم .کارشناسی هم دارم . 

اول اینکه آزمون هاشون سخته ؟

حالا بر فرض قبول شدنم و وارد شدنم به کار ؛آیا کاره سختیه ؟ مرخصی و اینا میدن ؟

بانک ملت بهتره یا صادرات ؟

میشه یکم راهو برام روشن کنی . 

حقوق و مزایاش چطوره ؟

ساعت کاری چطوریه ؟

تروخدا راهنماییم کن خیلی ترس دارم ولی دلمم میخاد کار کنم