2777
2789
عنوان

ترس بیش از حد دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 39 پست
از ادمها هم میترسه یا فقط از صدای وسایله؟ وسایل جدید یا حالا ازصدای  قدیمی ها هم میترسه؟

نه اصلا از آدما نمیترسه اتفاقا خیلیم اجتماعیه

دور و برش شلوغ باشه راحت تر بازی میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا از آدما نمیترسه اتفاقا خیلیم اجتماعیه دور و برش شلوغ باشه راحت تر بازی میکنه

پس فک کنم از چیزی ترسیده.

ی مدت ب حرفش کن بیشتر کنارش باش.یا اگر از چیزی از صدایی میترسه ی عروسک بردار بگو مثلن خرگوشه میگه صدای چیه بریم ببینیم....چندبار اینجوری کنی کم کم خوب میشه.

فقط موقع ترس وقتی بهت پناه میاره از خودت جداش نکن.

دلهرش بیشتر میشه.

زمان بده بهش ی مدت دیگه روبراه میشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
یکسال و هفت ماه 

همسن دختر منه دیگه تقریبا 

من مثلا میخوام غذا بپزم میاد پامو میگیره با جیییغ میگه ترسیدممم ترسیدمممم

بعد مثلا سرگرمش میکنم پامیشم برم کارامو بکنم یهو میبینه من نیستم انقدررر وحشت زده میشه با یه ترس و وحشتی میاد بغلم میکنه که خودمم گریه م میگیره 

شما کدوم شهری؟

فارس

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

براش حرز امام جواد بگیر بگو یه آدم مطمئن با خط درشت  و خوانا براش بنویسه خودت دعای شصت قاف از نت سرچ کن هم روز هم شب با صدایی بلند تو خونه بخون آیة ۸۷و۸۸ سوره انبیا هم با صدای بلند بخون 

یه دهه شصتی درونگرا
همسن دختر منه دیگه تقریبا  من مثلا میخوام غذا بپزم میاد پامو میگیره با جیییغ میگه ترسیدممم ترس ...

دختر منم اینطوری هست.الان بیست ماهست.

موقع غذا پختن کنارمه.دو دیقه اشپزخونه باشم گریه میگه بیا بشین کنارم.موقع بیرون رفتن از خونه قایمکی میرم بیرون وقتی همسرم پیششه.وگرنه نمیزاره برم.

بنظرم ی مدت بگذره خوب میشه

پسرمم شدید بود حتی از ادمها میترسید و گریه...

الان خوب شده.حتی امسال ک پیش دبستانی رفت اصلن گریه نکرد واسه جدایشش از من

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
همسن دختر منه دیگه تقریبا  من مثلا میخوام غذا بپزم میاد پامو میگیره با جیییغ میگه ترسیدممم ترس ...

پسر منم میترسه دقیقا اینطوری چند وقته یه بازی باهاش میکنم یکم بهتر شده قایم موشک. جلو چشمش بگو مامان بره قایم شه یواش راه برو پشت سرت بیاد برو پشت در بعد میاد پیدات میکنه ذوق میکنه، هرروز انجام بدین جاهای مختلف برو اون دنبالت میاد میفهمه وقتی جلو چشمش نیستی ولی باز هستی.‌. خیلیم سرگرم میشه اینطوری

بعد دیگه الان نمیترسه؟؟نرمال شده رفتاراش؟؟دخترشما چند سالش بود؟بردین سید چی گف چیکار کرد؟

الان دیگه نه ی حیاط بزرگ داشتیم قبلا حالا حیاطمون کوچیکه دیگه ترسی نداره انگار بیشترین منبع و  علت ترسش اون حیاط بوده ی دعانوشت براش و گفت تا یک هفته خیرات مرده و سفیدی و ترشی نخوره مثل شیر تخم مرغ انارماست 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥