2777
2789
عنوان

ترس بیش از حد دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 39 پست
دختر منم اینطوری هست.الان بیست ماهست. موقع غذا پختن کنارمه.دو دیقه اشپزخونه باشم گریه میگه بیا بشین ...

آخه مشکل اینجاس که دختر من وابسته نیست بهم 

فقط میترسه 

پیش هرکی باشه همینه 

یبار از صدای هواپیما ترسید دیگه از اون موقع اینطوری شده از همه چی میترسه از ترسش از کنارم تکون نمیخوره وگرنه دوس داره بره اونطرف با خودش بازی کنه

پسر منم میترسه دقیقا اینطوری چند وقته یه بازی باهاش میکنم یکم بهتر شده قایم موشک. جلو چشمش بگو مامان ...

آره خیلی راهکار خوبیه مرسی واقعاا حتما انجامش میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بگو ممنون میشم  انجام میدم

یهقاشق نمک جمعه شب که صبح میشه شنبه بذارزیربالشتش صبح تاموقع اذان ظهرهرساعتی باشه بریزتویک سوم استکان آب یه ماهیتابه روبذارروشعله داغه داغ بایدخیلی داغ باشه بعدبچه روبه طرف قبله بنشون ماهیتابه روبگیربالاسرش نمک وبریز توماهیتابه داغ بگوترسش ومیریزم به دست خانم فاطمه زهرا ازهرچی ترسیده انس و جن وازهر.ی ترسیده بود فقط مواظب باش بچه رونسوزونی بعدازهمون نمک یه کوچولو بزن دهنش بذارروشعله دوباره ماهیتابه روخشک که شدازهرچی ترسیده شکلش اونجامیفته بعدباآب تمیزبشوربره

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

البته عزیزم اگه یکی دیگه باشه اینکاروبکنه خیلی بهتره ولی اگه کسی نبودخودت انجام بده

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
مرسی عزیزم اینکارم کردم جواب نداده😞

عزیزم پنبه هم انجام دادی

مرسی عزیزم اینکارم کردم جواب نداده😞

کدوم شهری ؟اگه تبریزی یکی رو معرفی کنم کارش ردخورنداره اون باشمع وتخم مرغ وایناهم اینکاروانجام میده

آخه مشکل اینجاس که دختر من وابسته نیست بهم  فقط میترسه  پیش هرکی باشه همینه  یبار ...

عزیزم همون جایی که از صدای هواپیماترسیده دست وپاهاش وبشورتویه ظرف یه قندهم بندازتوش بریز اونجا

میتونی بری طرف اسکو