2777
2789
نه زمینو قبل ازدواج خرید اختلافی هم نداریم زندگیمون معمولیه.با خانوادش ک اصلا اختلاف ندارم فعلا.بهو ...

منم خونمون از قبل ازدواج به نام مادرش بوده ولی مم هنوز عقدم شوهرم‌گقته بریم خونمون به نام خودم میزنم ....حالا چقدر راست میگ من نمدونم ولی بابت تاپیک زدم ناراحت بودم کاربرا راهنمایی خوبی کردن

گفتن مهم اینک مهریه داری چون بعدا دور از جون مهریه شما از سهم ارثش بازم تعلق میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خونمون از قبل ازدواج به نام مادرش بوده ولی مم هنوز عقدم شوهرم‌گقته بریم خونمون به نام خودم میزنم ...

اینجا ک من هستم عیبه مهریه گرفتن.اصلا مهریه برابره با هیچ.دلم ب اونم خوش نیس بابام اصلا نمیزارع بگیرم

دقبقا همینه من ک بی اعتمادم و اونم هست.با اینکه همو دوست داریم 

چند وقته ازدواج کردین؟

این‌واقعا ظلمه به تو

فک‌کن‌تو زندگی سختی بکشی نخوری نپوشی

فردا روزی نه تنها اون پول و‌ملک ماشین مال خودت نمیشه بلکه مال بچتم نمیشه!

دقبقا همینه من ک بی اعتمادم و اونم هست.با اینکه همو دوست داریم 

به نظرم همون اوایل ازدواج که یکم رابطه ها صمیم تر هست میشه کاری کرد بعدها که یکم دعوا ها بیشتر میشه یه کم نسبت بهم بی اعتماد میشن که نکنه بذاره بره همه چی و ببره و اینا...نظرخود من اینه حالا نمی‌دونم چقدر درسته.

دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت
اره بابا.یه وام با بدو بدو من و خانواده ام جور کرد ماشین بخره گفتم بزن به نامم نزد.دیگه شناختمش بعدش ...

خوب کاری میکنی باز خداروشکر شما دارین من بابام نداره گاهی بغضم میگیره میگم حتما چون بابام نداره زود به نام نمیزنن چون جاریم پولداره زود زدن

چند وقته ازدواج کردین؟ این‌واقعا ظلمه به تو فک‌کن‌تو زندگی سختی بکشی نخوری نپوشی فردا روزی نه تنه ...

دو ساله.ی سالم عقد بودیم.من ک دیگ هیچ دلخوشی بهش ندارم خودش داره یجوری رفتار میکنه انگار من نیستم یا قرارع برم

خوب کاری میکنی باز خداروشکر شما دارین من بابام نداره گاهی بغضم میگیره میگم حتما چون بابام نداره زود ...

من الان وضعیت مالی پدرم خوبه باز همسرم چیزی نمیزنه به نامم.کلا مردا معلوم نیس فازشون چیع

اره.منم خیلی ساده بودم اولش باید ی حرکتی میزدم ک نزدم

منم متاسفانه.نمیخوام باعث بدبینی بشم امامن طلاهایی که بابام هر سال  برا عیدی میخره رو هم با اسم مامانم فاکتور میکنم.وقتی خودشون اینقدر به ما بی اعتمادم ما هم مجبوریم.عجیب حال آدم بد میکنن

منم متاسفانه.نمیخوام باعث بدبینی بشم امامن طلاهایی که بابام هر سال  برا عیدی میخره رو هم با اسم ...

افرین .اما من بابامم وضعش همچین خوب نیس ک از این کارا بکنم انتظاربم ازش ندارم والا.ولی شوهرمم اونقدری بهم پول نمیده ک پس انداز کنم طلا بخرم.

افرین .اما من بابامم وضعش همچین خوب نیس ک از این کارا بکنم انتظاربم ازش ندارم والا.ولی شوهرمم اونقدر ...

این جور آقایون اگه پول بدن پس انداز هم بکنی و طلا هم دستت بندازی باز انگار مال خودت نیس.