2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاری به عجیب ترین تاپیک ندارم ولییی عجیب ترین رفتار که تو نی نی سایت دیدم و واقعا به نظرم زشت و به دور از ادب هست اینه که بشینی یه عالم واسه کسی که تاپیک زده و التماس! کمک داره تایپ کنی اونوقت طرف تره هم خورد نکنه واسه این همه وقتی که گذاشتی تجربت رو باهاش سهیم شدی چه کاریه خبببببب التماس کردنت واسه کمک دیگه چه معنی میده وقتی به خودت زحمت نمیدی یه لایک ساده کنی که آدم بدونه خوندی حالا جواب نمیخواد بدی واسه این جور آدما به شدت متاسفم
پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست    از بس که گره زد به گره حوصله ها را...
من هروقت این جور تاپیکی زده شده این دوتا رو گفتم یکیش یه خانومی تاپیک زده بود پدرهمسرش فوت کرده بعد همسرش مادر و خواهرشو سره خاک بغل کرده بود و گریه می کردند این خانوم سره این موضوع با همسرش قهر کرده بود که چرا اینکارو کرذه واقعا برای من عجیب بود
با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 
چه خودشیفته بوده خخخ

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

یکی هم یه خانومی تقریبا چند ماه پیش دقیق کاربریشم یادمه میگفت بچه مو خونه مادرشوهرم اینا باز میذارم تا جیش کنه حتی میگفت ببخشید تو دهن پدرشوهرم هم کار خرابی کرده میگفت از من یاد بگیرید ببینید از من حساب میبرند
با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان...