2777
2789
عنوان

کبد چرب گرید 2تا3

9337 بازدید | 32 پست

سلام دوستان پسرم 18سالشه سونو کبد دادیم گرید 2تا3داره خیلی نگرانم، دوسال بود همش آنزیمهای کبدیش بالا می‌رفت یعنی به خاطر کبد چرب بوده، درمان داره چه جوری میاد پایین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی بهم گفت خواهرش هرشب یک قاشق سیاهدانه له شده و ۲قاشق عسل و قاطی کرده خورده چربی کبدش از بین رفته

واقعا راست میگی یعنی معجون دوسین خورده؟ چون دوسین همون سیاهدانه له شده باعسله 

آره اره گفت دوسین، ولی سیاهدانه رو همون موقع که له کردی سریع باید بخوری وگرنه فایده نداره، فقط یادم نیس گفت روزی یه بار یا دوبار، فکر کنم گفت ۲بار صبح و شب

آره اره گفت دوسین، ولی سیاهدانه رو همون موقع که له کردی سریع باید بخوری وگرنه فایده نداره، فقط یادم ...

یعنی سیاهدونه رو آسیاب کنم سریع مخلوط عسل کنم بذارم یخچال یا بیرون باشه چه جوری باشه ممنون میشم بپرسی 

یه قاشق غذاخوری خاکشیر رو با آب بجوشون فقط ۳دقیقه ولرم شد بایه قاشق چایخوری عسل بخوره هرروز ناشتا،نصف لیوان عرق شاهتره +نصف لیوان عرق کاسنی  هرروز ،روی برنج روغن نزن تو غذاش روغن زیتون بریز،پیاده روی تند هرروز داشته باشه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
بعد اگرم وزنش بالاس حتما کم کنه خیلی چاقی نقش داره تو کبدچرب

یکم چاقه خیلی چاق نیست، به خدا به دوسالی میشه شایدم بیشتر من با دوقاشق روغن غذا هامو میپزم وبعد تواین دوسال که آنزیم هاش بالا رفت من خارمریم معجون کبد نمیدونم داروی لیورگل وسینارکول بهش دادم یه کوچولو اومدپایین ولی تازگی ها آزمایش دادیم نزدیکه 200 شده آنزیمش، هنوز دکتر متخصص داخلی نبردم خودم دارو درمانی کردم انگار فایده نداره