2777
2789
عنوان

کبد چرب گرید 2تا3

| مشاهده متن کامل بحث + 9341 بازدید | 32 پست
یعنی سیاهدونه رو آسیاب کنم سریع مخلوط عسل کنم بذارم یخچال یا بیرون باشه چه جوری باشه ممنون میشم بپرس ...

نه نه عزیزم همون موقع که میخواد بخوره چندثانیه قبلش له کن با عسل قاطی کن سریع بده بخوره؛ واسه چی بذاری یخچال دیگه

پسرم آخه داروی صرع هم میخوره نمیدونیم به خاطر عوارض داروی تشنج هست چون ازیکسالگی داره میخوره 

ااحتمال داره ولی بنظرم مال فست فود ونوشابه اضافه وزنه چون پسرمنم انزیمای کبدش بالا بود باشگاه میره خیلی بهتر شده ،نگران نباش فقط مواظب تغذیش باش سرخ کردنی نخوره ،امیدوارم سلامت باشه

منتظر روزای بهترم ✌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نه عزیزم همون موقع که میخواد بخوره چندثانیه قبلش له کن با عسل قاطی کن سریع بده بخوره؛ واسه چی بذا ...

واقعا سیاهدونه وعسل گرید 3 رو درمان میکنه؟ 

اتفاقا درست کردم دوسوم عسل یک سوم سیاه دونه روچرخ کردم سریع باعسل مخلوط کردم صبح وشب بهش بدم؟ 

واقعا سیاهدونه وعسل گرید 3 رو درمان میکنه؟  اتفاقا درست کردم دوسوم عسل یک سوم سیاه دونه روچرخ ...

اره صبح و شب، والله اون خانومه که گفت خواهرم گرید ۳بود وقتی یک ماه مدام این ترکیب و خورد حسابی چربی کبدش پایین اومد تو آزمایش

باشه ولی باید آزمایش‌ بده یا سونو ولی تا یکماه بعید میدونم این آزمایشات وانجام بدیم باید 3ماه بگذره& ...

عزیزم پسر شما چربی کبدش پایین اومدیانه؟لطفا جواب بده خیلی نگرانم

دل شکستی و شبی یک نفراز جنس خودت خنده ی تلخ به چشمان ترت خواهدزد...💫کاربر جدید نیستم چندین ساله تو نی نی سایت عضوم ولی نی نی یار ترکوندتم بی دلیل😢
نه گلم هنوز آنزیم هاش بالاست پسرمن داروی های تشنج میخوره رفته بالا 

ممنونم که جواب دادین 

انشاالله پسرتون سلامتی کاملشو بدست بیاره

دل شکستی و شبی یک نفراز جنس خودت خنده ی تلخ به چشمان ترت خواهدزد...💫کاربر جدید نیستم چندین ساله تو نی نی سایت عضوم ولی نی نی یار ترکوندتم بی دلیل😢

منم کبدم چرب بود 

و اتفاقا کلسترول و چربیم پایین

دکتر گفت بخاطر میوست

چون میوه زیاد میخوردم 

الان روزی یکی میخورم کبدم پاک پاک شده 

البته برنج واینام کنسل کردم