2777
2789
مواد رو میزاره شروع میکنه به اتوکشی اره خیلی خوب بود

میدونم مواد رو میذاره و اتوی داغ میکنه... آما منظورم بعد از شستشو هم کامل صاف بود با سشوار... یا فقط با اتو کامل صاف میشه؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم مواد رو میذاره و اتوی داغ میکنه... آما منظورم بعد از شستشو هم کامل صاف بود با سشوار... یا فقط ...

ن صاف بود بعد اینکه شستم مواد رو کاملا صاف بود نیاز ب اتوکشی مجدد نداشت دیگه فقط سه روز باید باز بمونه موهای سر

من انجام دادم 

موهام صاف بود ولی خیلی وز می‌شد 

بعد پروتئین لخت شده موهام نه مثل کراتین صاف صاف ولی دیگه موج و وزی نداره 

۴/۵ تومن هم قبل عید گرفت انجام داد 

راضی بودم 

من خودم پروتیین وکراتین میزنم سوالی دارید بپرس

میخوام بدونم موی من که خیلی فر و خشک بوده و الان پروتئین کردم باید صافیش در چه حد باشه... از من الان چهار روزه که انجام دادم و وقتی امروز شستم حس میکنم صافیش مورد پسندم نیس و فقط با اتوی داغ شلاقی میشه😞

پروتئین تراپی مو برای تقویت ساقه مو هست با اتو کشی کمتر اگر در کراتین هر شاخه مو بیست بار اتو کشی می ...

اوکی درسته... میخوام همین رو بدونم که توقع من زیادیه که میخوام موم کاملا صاف شده باشه یا آرایشگر مواد خوبی نزده

چرا اینقدر زیاد... از من یک و پونصد شد... از شما پرووتیین تراپی بود؟؟ 

موهام اخه هم بلند هم خیلی پرپشت 

اون ارایشگاهی ک رفتم بالا شهر بود یکم گرون میگرفت خودمم فهمیدم 

ولی خوب راضی بودم 

میخوام بدونم موی من که خیلی فر و خشک بوده و الان پروتئین کردم باید صافیش در چه حد باشه... از من الان ...

شمابیشترعزیزم موهات که آسیب دیدپروتین کرده برات تااحیابشه توپروتین80درصداحیاس 20درصدیاحالابیشترصافی مدنظره صاف میشه تا3یا4ماه هم میمونه صافیش ولی مثل کراتین که شلاقی بشه نمیشه گلم

میخوام بدونم موی من که خیلی فر و خشک بوده و الان پروتئین کردم باید صافیش در چه حد باشه... از من الان ...

شمابیشترعزیزم موهات که آسیب دیدپروتین کرده برات تااحیابشه توپروتین80درصداحیاس 20درصدیاحالابیشترصافی مدنظره صاف میشه تا3یا4ماه هم میمونه صافیش ولی مثل کراتین که شلاقی بشه نمیشه گلم