الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میخوام بدونم موی من که خیلی فر و خشک بوده و الان پروتئین کردم باید صافیش در چه حد باشه... از من الان چهار روزه که انجام دادم و وقتی امروز شستم حس میکنم صافیش مورد پسندم نیس و فقط با اتوی داغ شلاقی میشه😞
میخوام بدونم موی من که خیلی فر و خشک بوده و الان پروتئین کردم باید صافیش در چه حد باشه... از من الان ...
شمابیشترعزیزم موهات که آسیب دیدپروتین کرده برات تااحیابشه توپروتین80درصداحیاس 20درصدیاحالابیشترصافی مدنظره صاف میشه تا3یا4ماه هم میمونه صافیش ولی مثل کراتین که شلاقی بشه نمیشه گلم
میخوام بدونم موی من که خیلی فر و خشک بوده و الان پروتئین کردم باید صافیش در چه حد باشه... از من الان ...
شمابیشترعزیزم موهات که آسیب دیدپروتین کرده برات تااحیابشه توپروتین80درصداحیاس 20درصدیاحالابیشترصافی مدنظره صاف میشه تا3یا4ماه هم میمونه صافیش ولی مثل کراتین که شلاقی بشه نمیشه گلم