2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرش تو زندگی بقیه نباشه ای فلانی بی حیاس اون با حجابه اون بیحجابه 

اون دوس پسر داره اون نداره 

کلا میشه روشن فکر 

حالا خودش هر دین و مذهب و پوششی داشته باشه فرق نداره

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اصلا

اتفاقا روشن فکر‌به کسی میگن که خط قرمز داره توی زندگیش

خط قرمزای ادما باهم متفاوتن ولی هر ادمی باید یه سری حد و حدود داشته باشه که نشون دهنده اصالت اون فرده

و در کنار اینا به انتخاب بقیه که توی زندگیشون میکنن احترام بزاره و بقیه رو مسخره یا قضاوت نکنن

به این معنی نیست که همچی براش آزاده و اینا

فقط اعتقاداتش منطقیه و به عقاید و خود  دیگرانم توهینی نمیکنه 

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

ازونجایی که حیوونا خط قرمز ندارن و از اونجایی که معنای روشنفکر بودن توی جهان امروز نداشتن حد و مرز و حریم توی زندگی هست، پس حیوونا روشنفکرترین موجودات جهانن.

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
چرا الان روشنفکری رو توی رابطه جنسی و روابط ازادانه میدونن؟  

یه چیزی توی فلسفه هست که میگه انسان حیوان ناطق هست. 

توضیح کلیش اینه که یه عده انسان رو حیوانی میدونن که پیشرفته هست و دارای عقل و شعوره،فیلسوفایی که چنین عقیده ای دارن اغلب زندگی رو محدود به دنیا میدونن، معمولا برای زندگی مرحله ی بعد رو در نظر ندارن، یعنی به مرحله ی بعد برای زندگی عقیده ندارن. برای همین میگن:حالا که زندگی فقط توی همین دنیا خلاصه میشه، انسان باید از زندگیش لذت(لذت رو دنیوی میدونن، لذت های دنیوی هم ماهیت مادی دارن)  ببره، اونم هر جوری که شده، چون اگه لذت نبره، و زندگیش تموم بشه، دیگه اون انسان نیست و نابود میشه. 

این میشه که آدما حد و مرز رو کنار میذارن تا هر جوری شده یه سری لذت هارو تجربه کنن تا اگه زندگیشون تموم شد(ع فیده دارن مرکز پایان وجود روح آدمی هست)ناکام نمونن.دقیقا مشابه وضعیت فعلی غرب و جوامعی که غرب رو الگو قرار دادن. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.