2777
2789
عنوان

۹ روزه پریودم عقب افتاده

383 بازدید | 14 پست

ممکنه بخاطر اقدام بدنم بهم ریخته باشه ؟ماه اول اقدامم بود 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب شاید بارداری

شما بچه داری؟یه سوال داشتم 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
بارداری حتما یه تست بده 

اخه هیچ علایمی ندارم شما بچه داری؟ حالتای پریود دارم برا همین نمیرم تست بگیرم همش میگم امروز پریود میشم ولی نمیشم عذر میخوام ولی ترشحاتم هم یکم تیره تر شده 

اخه هیچ علایمی ندارم شما بچه داری؟ حالتای پریود دارم برا همین نمیرم تست بگیرم همش میگم امروز پریود م ...

عزیزم یه بیبی بزار خب چه حوصله ای داری😁

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
من بچم ۱۰روزپیش بدنیااومد

من ترشحاتم یکم تیره تر شده با این وجود ممکنه حامله باشم ؟

29 اسفند پری شدم 9 فروردین تموم شد 

با این وجود ممکنه باردار باشم ؟خودم که اصلا فکر نمیکنم 😑

من بچم ۱۰روزپیش بدنیااومد

بسلامتی قدمش مبارک باشه،گلم من دوروز بعد تاخیر آزمایش دادم بتام ۳۳۶بود،الان دکتر شیاف پروژسترون داده بزارم،عادیه؟

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
عزیزم یه بیبی بزار خب چه حوصله ای داری😁

یدونه دارم برم بزنم ببینم چیه 

اخه هیچ علایمی ندارم شما بچه داری؟ حالتای پریود دارم برا همین نمیرم تست بگیرم همش میگم امروز پریود م ...

بله عزیزم بچه دارم من ۱۵روزعقب افتاده بودم ولی علائم پریودی داشتم زیر دلم درد میکرد مثل پریودی همش میگفتم پریود میشم ولی وقتی تست دادم مثبت بود

اللهم عجل لولیک الفرج🌺🌺