2777
2789

واقعا معذرت میخوام اما سوال مهمی بود برام 

من رفتم پزشک زنان بعد از رابطع گفتش ک پردت ارتجاعیه و زایمان اول پارع میشه و برام گواهی سالم بودن داد 

ما عقدیم و چند باری رابطع کامل داشتیم اما متاسفانه خانواده ها مون خیلی قدیمی فکر میکنن و اجازه این کارو نمیدن 

و سوال شد برام اگر باز هم ب دکتر برم گواهی سلامت رو میده؟ 

با هر چند تا رابطه؟ 

و اینکه خراش ها درست میشن؟ 

پسرا وقتی میخوان مختو بزنن خیلی خوبن وقتی اوکی شدید دیگه رابطه رو میسپارن به حضرت ابوالفضل :))))  آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است: ریختم ب کارتت:-)))ترکیده ب دلیل حرف حق): 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشخص میشه دخول بله

دخول رو میدونم 

پردع سالم میمونه؟ 

پسرا وقتی میخوان مختو بزنن خیلی خوبن وقتی اوکی شدید دیگه رابطه رو میسپارن به حضرت ابوالفضل :))))  آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است: ریختم ب کارتت:-)))ترکیده ب دلیل حرف حق): 

مگه ی بار نگرفتی گواهی 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
دیگه چندبار میخوای گواهی بگیری یبار گرفتی دیگه بعدش مگه تو عقد چه مشکلی داره 

میدونم مادرم واقعا اعصابمو خورد کرده با این اعتقاداتش