2777
2789
عنوان

اسم دختر منم بگید چه طوره

1434 بازدید | 86 پست

چند ساله که میگفتم دختر دار بشم میزارم آلما . 

ولی الان نظرم رو دلارا ، دلسا ، گندم ، نهال ، سلین . 

شوهرم میگه فقط آلما و گندم . بقیه شو بریز دور .

نظر شما چیه ؟ 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

گندم😍

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آلما از همش قشنگتر بود 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

آلما به زبان ترکی میشه سیب 

منم دوست دارم ولی میترسم مسخره کنن

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

معنی آلمارو میدونی

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

الما همون معنیش سیب نیس یامن اشتباه میکنم🤨

☁️🌈 خدا چقدر قشنگ میگه: ' و اللّه یعلم ما فی قلوبکم' حـواسـم هـسـت چـی تـو دلـت مـیـگـذره🧸🍯️                       از سال ۹۹ کاربر خاموشم میشه واسه سالم بدنیا اومدن بچم یه صلوات بفرستید 🙏😊❤️