2777
2789
عنوان

تجربه من از تقویت موهام

| مشاهده متن کامل بحث + 3522 بازدید | 40 پست

بعضیا نخود رو با اب قلم درست میکنن ولی چون دانش اموزا دوست ندارن با اب معولی درست میکنم

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
احتمالش هست چون کلا نخود مقوی هست. ولی من نمیتونم بخورم زیاد چون با اینکه قبل پخت خیس میکنم و آبشو پ ...

میتونی پشتش اویشن کنی که نفخش گرفته بشه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم منظورتون نخودآب هست خیلی هم لذیذه شوید و سیرو پیاز داغ با ادویه هم میزنی ...چه شود 😋 اسی م ...

فدات

[QUOTE=287692471]وزنتون تغییری نکر

دو سه کیلو کم شدم.نمی دونم از چیه

شاید چون تحرکم زیاد 

از صبح حیلی زود سرپام تا اخر شب

احتمالش هست چون کلا نخود مقوی هست. ولی من نمیتونم بخورم زیاد چون با اینکه قبل پخت خیس میکنم و آبشو پ ...

پوستشو بکن 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

من یادمه زمان مدرسه یه عطاری بهم یه پودری داد نخود پودر شده بود با یه چیزای دیگه که یادم نیست ریزش موهامو از بین رفت 

چه خوبه بپزیم بخوریم 

قدیم حبوبات و اش زیاد میخوردن که انقدر کوهاشون خوب بود

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
عشقم عکس نخود و میراری نمیدونم‌کدوم نخود🥹🥹

همون نخود که تو اش میریزی 

همونو ابپز کن با نمک و فلفل 

چون سایت خرابه عکسا نمیاد