2777
2789
عنوان

خواب دیدم که یه مار سیاه

492 بازدید | 15 پست

که اول کوچیک بود در حد یه نی و بعد بزرگ شد به اندازه یه شلنگ 4 متری.... کف پام رو نیش زد

اونقدر استرس گرفتم از تعبیرش که دارم پس میفتم😪

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم ب مدت همش خواب میدیم مار نیشم میزنه و اتفاقای بد میوفتاد واسم تازه ی جوری بود با وحشت از خواب میپریدم و حس میکردم واقعا ی چیزی نیشم زده خیلی بد بود😩

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
مار سیاه هم دال بر فرزند پسرهست هم دشمن .

یه پسر 6 ماهه دارم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
مار سیاه دشمن هست

توی تعابیر خواب خوندم نوشته بود مار سیاه که داخل خونه باشه دشمن خونگیه و من توی خواب بعضی از افراد خونواده شوهرم رو هم دیدم

وای منم ب مدت همش خواب میدیم مار نیشم میزنه و اتفاقای بد میوفتاد واسم تازه ی جوری بود با وحشت از خوا ...

اره خیلی بده😫😫

خیره انشاالله 

ان شاءالله 

توی تعابیر خواب خوندم نوشته بود مار سیاه که داخل خونه باشه دشمن خونگیه و من توی خواب بعضی از افراد خ ...

هی وای من😅

باهاشون مشکل داری؟

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
بیخیال  صدقه بده

باشه

هی وای من😅 باهاشون مشکل داری؟

قبلا خیلی شدید بود که با همشون قطع رابطه بودیم

امسال آشتی کردیم و رفت و امد داریم اونا هم خوب شدن باهامون.... خواهرشوهر بزرگم هنوز خونش نرفتم که امروز میخوام برم با اون بدجوری مشکل داشتیم اما بنظرم اونم پشیمون شده باشه بازم نمیدونم

خواهرشوهر کوچیکمم که مجرده رو این چند روزی که روستا بودم ندیدم یعنی ما رفتیم خونه پدرشوهرم از صبح تا هصر اونجا بودیم اون حتی واسه سلام کردن هم از اتاقش در نیومد با هم مشکلی نداشتیم نمیدونم کرا اینجوری کرد وگرنه بقیشون باهامون خوب شده بودن

هی وای من😅 باهاشون مشکل داری؟

این که کف پام رو نیش زد و من میگفتم الان میمیرم و ببرینم دکتر و یه صداهایی میگفت با این نیش نمیمیری بدجور اذیتم داره همش میگم یعنی چه زهری میخوان توی زندگیم بریزن