babarino مدیر استارتر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 114 عنوان دوستانی که میدونن بیان لطفا 131 بازدید | 9 پست میشه بید چند جلسه غیبت مدرسه در ماه مجازه ؟من چهارشنبه هفته پیش هم نرفتم و الان هم نمیخوام برم یه روز دیگه هم غیبت داشتم میشه امروز هم غیبت کنم ؟ 1402/02/06 | 07:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسوکمندخانوم عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 3561 امروز که غایبی چون هفت کلاسا برگزار شده میشه برای رسیدن به آرزوهام یدونه صلوات مهمونم کنی😊😄
babarino مدیر استارتر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 114 امروز که غایبی چون هفت کلاسا برگزار شده نه امروز گفتم دیر برم ولی الان میخوام کلا نرم
خانم_خوشکله555555 عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 5488 امروز که غایبی چون هفت کلاسا برگزار شده ۸ شرو میشه همجا یک روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂
گیسوکمندخانوم عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 3561 ۸ شرو میشه همجا از بعد از عید هفت برگزار میشه میشه برای رسیدن به آرزوهام یدونه صلوات مهمونم کنی😊😄
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17046 ۸ شرو میشه همجا ن ۷ صفه ساعت مدارس تغیر دادن قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑