2777
2789
عنوان

واکسن نوزاد در مطب

1039 بازدید | 26 پست

سلام، مامانایی که واکسن بچه رو تو مطب تزریق کردن ممکنه بگن که توی کارت واکسن چیا ثبت شده؟! و اینکه مهر زده میشه از طرف پزشک؟

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاریخ واکسن وشماره واکسن یا کد واکسن

به نظر من ببرش خانه بهداشت اونجا واکسن تازه تره .تو مطب واکس مونده است

دختری که دیروز پاشو شکوندی امروز بال درآورده.دختری که بله میگه نه از خونه باباش سیر شده نه باباش لنگ ی لقمه نونی که بهش میداده مونده.پس بی خود برا خودت دور بر ندار😏😏😏جواب عشق وعاشقی کم محلی نیس با مرام
نشنیده بودم تو مطب واکسن هم بزنند ما فقط می‌رفتیم خانه بهداشت برای واکسن

متخصصین اطفال که برای چکادهای ماهانه بچه هارو می‌بریم هم واکسن میزنن، فقط می‌خوام بدونم تو کارت واکسناشون چی ثبت میشه😊

تاریخ واکسن وشماره واکسن یا کد واکسن به نظر من ببرش خانه بهداشت اونجا واکسن تازه تره .تو مطب واکس م ...

ببین تو خانه بهداشت که بچه قبلیم رو می‌بردم فقط تاریخ تزریق رو میزنن، کد واکسن یا مهر نمیزنن. 

تاریخ واکسن وشماره واکسن یا کد واکسن به نظر من ببرش خانه بهداشت اونجا واکسن تازه تره .تو مطب واکس م ...

کد واکسنها با هم فرق میکنن، مثلا دو ماهگی که تزریق میشه هر واکسن یه کد داره برای هر بچه ای؟

ببین تو خانه بهداشت که بچه قبلیم رو می‌بردم فقط تاریخ تزریق رو میزنن، کد واکسن یا مهر نمیزنن. 

تو خونه بهداشت خودشون ی دفتر دارن تو اون مهر میزنن وثبت میکنن ولی مطب مهر دکتر پای برگه هست

دختری که دیروز پاشو شکوندی امروز بال درآورده.دختری که بله میگه نه از خونه باباش سیر شده نه باباش لنگ ی لقمه نونی که بهش میداده مونده.پس بی خود برا خودت دور بر ندار😏😏😏جواب عشق وعاشقی کم محلی نیس با مرام
کد واکسنها با هم فرق میکنن، مثلا دو ماهگی که تزریق میشه هر واکسن یه کد داره برای هر بچه ای؟

بله

ممنونم عزیزم

خواهش میکنم عزیزم🌺

من تو مطب میزنم . دکتر اول تاریخشو دقیق نشونم میده و بعد هم شیشه خالیش رو بهم تحویل میده و مهر و تاریخ میزنه تو برگه اش 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
من تو مطب میزنم . دکتر اول تاریخشو دقیق نشونم میده و بعد هم شیشه خالیش رو بهم تحویل میده و مهر و تار ...

مهر مطب رو میزنه دیگه درسته؟