یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظر من ببرش خانه بهداشت اونجا واکسن تازه تره .تو مطب واکس مونده است
دختری که دیروز پاشو شکوندی امروز بال درآورده.دختری که بله میگه نه از خونه باباش سیر شده نه باباش لنگ ی لقمه نونی که بهش میداده مونده.پس بی خود برا خودت دور بر ندار😏😏😏جواب عشق وعاشقی کم محلی نیس با مرام
ببین تو خانه بهداشت که بچه قبلیم رو میبردم فقط تاریخ تزریق رو میزنن، کد واکسن یا مهر نمیزنن.
تو خونه بهداشت خودشون ی دفتر دارن تو اون مهر میزنن وثبت میکنن ولی مطب مهر دکتر پای برگه هست
دختری که دیروز پاشو شکوندی امروز بال درآورده.دختری که بله میگه نه از خونه باباش سیر شده نه باباش لنگ ی لقمه نونی که بهش میداده مونده.پس بی خود برا خودت دور بر ندار😏😏😏جواب عشق وعاشقی کم محلی نیس با مرام
کد واکسنها با هم فرق میکنن، مثلا دو ماهگی که تزریق میشه هر واکسن یه کد داره برای هر بچه ای؟
بله