2777
2789
عنوان

چرا پسرا اینطورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 53 پست
من الان با کسه دیگه ای اشنا شدم از همه نظر ازش سر تره واقعا ولی میدونم ک همین روزا برمیگرده اون می ...

ببین نمیگم همین الان برو با یکی دیگ الان تو حالتی هستی ک نمیتونی از نظر احساسی تصمیم درست لگیری چون ی رابطه نا پایدار داشتی بشین ی مدت ب خودت برس فراموشش کن پارتنری ک حد و حدود تورو اینجوری زیر پا گذاشته ببین لیاقت تو واقعن اینه یا نه بعدش ب ی درک برس ک ایا میخای تو ی رابطه سم باشی یا اینکه ب ارامش خودت فک کنی 

همین ک الان داری فک میکنی میخای ازش انتقام بگیری خودش خیلی بده انقد باید خودتو قوی کنی و به این درم برسی ک لیاقت اینو نداره ک تو بخای ازش انتقام بگیری باید ب ی درک برسی ک در برابر انتقام گرفتن تو خیلی حقیره ب خودت برس موهاتو شونه کن پوستتو سرحال کن کتاب بخون موزیک خوب گوش بده فرد مورد نظرم خودش میاد ی روزی میرسه ک این دل شکستت ی ادم خوب پیدا میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیقن خیلی درسته خرفت ی رابطه از هم پاشیده دوباره درست نمیشه اگرم بشه جنگ بین عقل و قلبته ک تهش نابود ...

شما دیدید من از تمام وجودم تجربه کردم. زندگی ام رو ۲ سال گذاشتم . عشق یک پیوند خیلی محکمه که راحت از بین نمیره . طرفی که کات می کنه به هر دلیلی چشمش رو خیلی چیزا بسته که تونسته چنین کار بسیار سختی رو انجام بده

اینکه تا چن روز دیگه بیاد التماس ک برگرده و من ۱سال قشنگ بدوونمشون دنبال خودم و محل سگ نزارم بهش چی؟ ...

اونیکه سریع جایگزین کرده ینی احتمالش کمه برگرده اگرم ی درصد برگشت و بدوونیش درصورتی ک با یکی دیگه ای خیانت نمیشه؟

اینکه تا چن روز دیگه بیاد التماس ک برگرده و من ۱سال قشنگ بدوونمشون دنبال خودم و محل سگ نزارم بهش چی؟ ...

زندگی خودتو زهر کردی الان خودتو فرض کن توی دوتا حالت یک میتونی دوماه فیکس وقتتو بزاری روی ی ادم چرت 

دو .میتونی ب پیشرفت خودت فک کنی از تنهایی لذت ببری با خودت حال کنی وارد رابطه هایی بشی ک ارامشت تضمینی باشه 

ترجیح میدی کدومشو انتخاب کنی 

شما دیدید من از تمام وجودم تجربه کردم. زندگی ام رو ۲ سال گذاشتم . عشق یک پیوند خیلی محکمه که راحت از ...

دیقن من ی اعتقاد دارم ب کوچیک تر از خودم همیشه میگم عاشق نشین عشق در کنار زیبایی ک داره ادمو نابود میکنه چون خودتو فراموش میکنی من تو رابطم اینجوری بودم الان نردیک چهار ساله توی ی رابطم ک داره نابودم میکنه ولی ادامه میدم چون عاشقم چون نمیتونم کسی ک عشقمه ب چش بچم میبینمشو ترک کنم در صورتی ک خودم دارم لع میشم

مطمئنم نمی تونید . من پسرم و جنس حیله گر خودم رو می شناسم . من تا حالا نکردم ازین کارا اما می دونم هم جنس های من برای رفع غرایز عاطفی و ج به هر کلکی متوسل میشن و از مادر مهربون تر میشن . شما خانوما هم عموما بخاطر احساسات قوی تر و پاک تر خیلی زود گول می خورد . عمرا بتونید یک سال بدوونیدش اون اگه برگرده خوب کارش رو بلده که ظرف یک ماه چطوری راضی تون کنه

دیقن من ی اعتقاد دارم ب کوچیک تر از خودم همیشه میگم عاشق نشین عشق در کنار زیبایی ک داره ادمو نابود م ...

جسارتا نمیشه به راحتی قضاوت کرد ولی خوب سبک سنگین کنید . تو زندگی هیچ چیز به اندازه ی خود آدم ارزش ندارد . رابطه اگه منجر به ازدواج نشه واقعا آدم رو ذره ذره آب می کنن

جسارتا نمیشه به راحتی قضاوت کرد ولی خوب سبک سنگین کنید . تو زندگی هیچ چیز به اندازه ی خود آدم ارزش ن ...

ببینید حیف . سن جوونیه . منم کل وجودم رو به پاس ریختم اما وقتی دیدم وابستگی به مامانش نمیتونه رهاش کنه با وجود این که داغون شدم اما بعد ۲ سال خاطره ی لحظه به لحظه تمومش کردیم و البته ایشون تموم کرد. هر چند الان دارم اذیت میشم اما اون موقع بدتر بود . حداقل الان مال خودمم. خیلی از اوقات ترس از رها کردن ما رو از بهترین چیزا محروم می کنه . دقیقا مثل معتادی که فک می کنه اگه رها کنه همه چیز رو از دست میده اما نمیدونه که در قبال از دست دادن وابستگی اش خودش رو به دست میاره . می دونم خیلی سخته اما منطقی تر رفتار کنید. 

ببخشید چون خودم درد کشیده هستم فقط خواستم تجربه ام رو به اشتراک بذارم

تو مجازی طرفو نه دیده بودم نه همدیگرو میشناختیم یکروز چت کرده بودم 

فرداش التماس و خواهش که من عاشقتم بیا رل بزنیم گفتم برو باباااا نمبدونم از سیگارش نمیدونم از الکل خوردنش عکش میداد که حالم بده

بعد ۲روز باز بهم پیام داد که مثلا یه حرف واجبی بزنه بعد گفت رل زدم زیاد حرف نمیزنم دوس دخترم ناراحت میشه🤣🤣🤣🤣🤣😅🤣🤣🤣🤣🤣

ببین این پسرا بعضیاشون ذاتشون همینه 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
مطمئنم نمی تونید . من پسرم و جنس حیله گر خودم رو می شناسم . من تا حالا نکردم ازین کارا اما می دونم ه ...

میدونم چی میگی منم مطمعنم ک میتونم 

اگ مطمعن نبودم نمیکردم