چرا پسرا تا با دختری رل میزنن سریع واسش استوری میزارن قلب میزارن تگ میکنن فلان میکنن مثلا هنوز ۱ماهم نشده باشه دوسه تا استوری عاشقونه واسش بزاره و تگ کنه؟
با من تموم کرده بعداز ۲ سال ۱ماهه کاتیم از همه جا بلاکم کرده استوری میذاره بااون
خب بزاره کسی ک رفته بلاکت کرده ینی نمیخاد ادامه بده دنبالش نیوفت هوا برش نداره توهم یجور برخورد کن ک انگار اصن واست مهم نیس اگ عشق باشه ک درست میشه ب امید خدا اگ عاشقت نباشه ک روز ب روز جدا از هم شاید زندگیاتون بهتر شه
نه دیگه تموم شد پررو پررو زده از همه جا هم بلاکم کرده ولی موقعی ک برگرده میخوام انتقام بگیرم
تجربه نشون داده رابطه ای که این طوری تموم میشه اشتباه محض هست برگشتن بهش . خیلی خیلی خیلی اشتباهه . برای همیشه از ذهنتون پاکش کنید. گفتم عشق مقدسه . کسی که تقدسش رو بزاره زیر پا آدم بی ارزشیه که متاع به این گرونی رو به ناچیز فروخته
به تظرم عشقایی ک تو کوچه خیابون باشه توی همون کوچع و خیابونم تموم میشه (البته به بعضیا بر نخوره) منظورم اونایین ک با حیله و طمع میان توی کوچه خیابونا و....
دختر و پسر نداره . گاها خانوما ازین کارا می کنن . حتی اگه نرن با کس دیگه و مثل داستان من به خاطر ترس از مامانشون و عدم تحمل سختی ها کلی خاطرات شیرین و لحظه های ناب رو زیر خاک دفن کنن