2777
2789
عنوان

چرا پسرا اینطورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 53 پست
اگ ناراحتی ازش بشین قشنگ پدرشو در بیار اگرم ناراحت نیستی ولش کن ب امون خدا 

نه دیگه تموم شد پررو پررو زده از همه جا هم بلاکم کرده

ولی موقعی ک برگرده میخوام انتقام بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با من تموم کرده بعداز ۲ سال ۱ماهه کاتیم از همه جا بلاکم کرده  استوری میذاره بااون

خب بزاره کسی ک رفته بلاکت کرده ینی نمیخاد ادامه بده دنبالش نیوفت هوا برش نداره توهم یجور برخورد کن ک انگار اصن واست مهم نیس اگ عشق باشه ک درست میشه ب امید خدا اگ عاشقت نباشه ک روز ب روز جدا از هم شاید زندگیاتون بهتر شه 

نه دیگه تموم شد پررو پررو زده از همه جا هم بلاکم کرده ولی موقعی ک برگرده میخوام انتقام بگیرم

منتظر موقعی هستی ک برگرده اشتباه همینجاس ک تو ازش انتظار داری وقتی رفت ینی رفت حرمت دوسال عاشقیو اون نگه نداشت حالا تو میخای نگه داری 🙂بمیرم واسه دل نازک نارنجی ما دخترا 

نه دیگه تموم شد پررو پررو زده از همه جا هم بلاکم کرده ولی موقعی ک برگرده میخوام انتقام بگیرم

تجربه نشون داده رابطه ای که این طوری تموم میشه اشتباه محض هست برگشتن بهش . خیلی خیلی خیلی اشتباهه . برای همیشه از ذهنتون پاکش کنید. گفتم عشق مقدسه . کسی که تقدسش رو بزاره زیر پا آدم بی ارزشیه که متاع به این گرونی رو به ناچیز فروخته

منتظر موقعی هستی ک برگرده اشتباه همینجاس ک تو ازش انتظار داری وقتی رفت ینی رفت حرمت دوسال عاشقیو اون ...

من الان با کسه دیگه ای اشنا شدم از همه نظر ازش

سر تره واقعا

ولی میدونم ک همین روزا برمیگرده اون میخام دلم خنک شه

تجربه نشون داده رابطه ای که این طوری تموم میشه اشتباه محض هست برگشتن بهش . خیلی خیلی خیلی اشتباهه . ...

دیقن خیلی درسته خرفت ی رابطه از هم پاشیده دوباره درست نمیشه اگرم بشه جنگ بین عقل و قلبته ک تهش نابود میشی دیدم ک میگم 

از نظر من این کارا خزه البته بعضیا دوست دارن چیکارشون کنیم😐

اینکه تا چن روز دیگه بیاد التماس ک برگرده و من ۱سال قشنگ بدوونمشون دنبال خودم و محل سگ نزارم بهش چی؟🙄

بعدم بهش بگم حسی ندارم و با کسه دیگه ای تو رابطم

منتظر موقعی هستی ک برگرده اشتباه همینجاس ک تو ازش انتظار داری وقتی رفت ینی رفت حرمت دوسال عاشقیو اون ...

دختر و پسر نداره . گاها خانوما ازین کارا می کنن . حتی اگه نرن با کس دیگه و مثل داستان من به خاطر ترس از مامانشون و عدم تحمل سختی ها کلی خاطرات شیرین و لحظه های ناب رو زیر خاک دفن کنن