2777
2789
عنوان

ادمای عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 21 پست

عزیزم من داشتم جوابتو میدادم که ترکید خواستم بهت بگم هیشکی برات مثل خدا نمیشه همه بالاخره یه روزی تنهات میزارن قضاوت میکنن بدرفتاری آبروتو میبرن به هرکیم اعتماد کنی آخرش یه روز ضربه میزنه اما خدا اینجوری نیست انقدر خوبه نصف شبی پاشی سجاده پهن کنی سر به سجده بزاری خودتو خالی کنی اشک بریزی هرچی تو دلته بهش بگی بعدش قشنگ آغوش پرمهرشو احساس میکنی. 

انا لله و انا الیه راجعون. هممون به سوی او برمیگردیم و چه کسی تونسته از مرگ فرار کنه

من با یه کاربری اینجا آشنا شدم که یه کانال تو ایتا داره و جمعی از نی نی سایتیا با هرسنی باهر تفکری هر پوششی اونجا هستیم یه فضای معنوی پر از آرامش از وقتی باهاشون آشنا شدم زندگیم عوض شد حالم خیلی خوب شد دلم خواست تجربم رو برای کسایی که مثل من هستن به اشتراک بزارم اگر خواستین که بیاین در جستجوی ایتا قسمت عناوین اینو Tobeh_az_gonah سرچ کنید و به مدیرش پیام بدید که یه چیزایی رو براتون توضیح بده اسم کانال در مسیر نور هست.یاعلی💚

اسی جون توهم بیا اینجا مطمئنم زندگیت تغییر میکنه من تجربه کردم نهایتش ترک کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه اینکارتونم درست نیست برید از تاپیک های قبلی کاربرها یه نقطه ضعف پیدا کنید بکوبید تو سر طرف

اصلا ربطی نداره تو امضاشونم هزارتا دعا و ایه بود بحث من چیز دیگس

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..
عزیزم من داشتم جوابتو میدادم که ترکید خواستم بهت بگم هیشکی برات مثل خدا نمیشه همه بالاخره یه روزی تن ...

ممنونم عزیزم حرفاتون متاثر بود

میشه لطف کنی وقت بزاری تاپیک آخر منو بخونی یکم طولانی هست اما قول میدم توهم ذره ذرشو حس کرده باشی 💚

خوندم..واقعا سعی میکنم نمازمو بخونم و ب خدا نزدیکتر شم ارامشم بیشتر میشه