2777
2789
عنوان

ادمای عقده ای

202 بازدید | 21 پست

من یه تاپیک زدم درمورد موضوعی کمک خواستم..یه کاربر ک اتفاقا تو تاپیکاش خیلی هم خودشو ادم خوبی جلوه میداد هرچی از دهنش دراومد گفت 

خواستم بگم حالا ک دل شکوندی همون خدا بزنه به کمرت

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..

احسنت

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم.  شما حرف بعدیتون هم صحیح هست  ادب مرد به ز دولت اوست  لطفا منو جایی تگ نکنید.     دیگه نمیگم از اینجا برو نمیگمم بمون ، وقتی نبودن و بودن تو نمیکنه فرق ، وقتی چشای تو منو تو خودش نمیکنه غرق ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ما خانم ها تا کم میاریم از خدا و پیغمبر مایه میذاریم

زشته بچه که نیستیم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
چرا ما خانم ها تا کم میاریم از خدا و پیغمبر مایه میذاریم زشته بچه که نیستیم

چون خودش ادعا با ایمان بودن میکنه این کاربر و تو تاپیکاش هزارتا نذر صلوات و..تو تاپیک من ک ترکید روی واقعیشو نشون داد😏

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..
من ی تاپیک زدم درمورد اعتقادات و... ی خانم ب ظاهر باخدا درست مثل چاله میدونیا با من حرف زد

مگه نمیدونی ما ایرانیا عادت داریم اعتقاداتمونو بکنیم تو حلق بقیه ...😏😏😏😏

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
چون خودش ادعا با ایمان بودن میکنه این کاربر و تو تاپیکاش هزارتا نذر صلوات و..تو تاپیک من ک ترکید روی ...

همین دیگه اینکارتونم درست نیست برید از تاپیک های قبلی کاربرها یه نقطه ضعف پیدا کنید بکوبید تو سر طرف

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹