2777
2789

از طرفی نوزادمو باید بذارم پیش مادرشوهرم،  میترسم اذیتش کنه آخه شکم درد داره ، گاهی اوقات اصلا گریه اش بند نمیاد

از طرفی دکتر گفته نزدیک عصبه دندونت و ممکنه به احتمال خیلی کم عصب مشکل پیدا کنه ولی خوب احتمالش هست

نگرانم خیلی، میترسم به عصب آسیب برسه

شما تا حالا جراحی دندون عقل داشتین؟

فکرم از چند جهت مشغوله🥲

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

من داشتم

خیلی راحت بود مثل کشیدن بود

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برای جراحی دندان عقل ⬅️ حتما برو پیش جراح فک و صورت

پیش دندان پزشک معمولی نرو. ❌️

چون پیش دندان پزشک معمولی ممکنه نصف صورتت تا چند ماه فلج بشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

فقط برای جراحی دندان عقل ⬅️ حتما برو پیش جراح فک و صورت پیش دندان پزشک معمولی نرو.

بله گلم پیش جراح فک میرم

دندونپزشکم گفت برو پیش جراح فک، من انجام نمیدم

بله گلم پیش جراح فک میرم دندونپزشکم گفت برو پیش جراح فک، من انجام نمیدم

ببین اگه دکترت کار بلد باشه اصلا اذیت نمیشی نگران نباش تازه مال من کامل نهفته بود و کج دراومده بود 

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
من داشتم خیلی راحت بود مثل کشیدن بود

خدا رو شکر

امضات خیلی قشنگه

هرچند برا من برعکسه 

من دو تا پسر دارم و دختر ندارم

یکی از فامیلا میگفت کسی که دختر نداره، هیچی نداره

امضات حس خوبی بهم داد

من اینجوری بود ۵ و ۲۰ دقیقه رفتم تا یه ربع شش داشت در میاورد و بخیه میزد البته جنس دندونای من مزخرفه ...

اتفاقا جنس دندونای منم مزخرفه😂

زمانش برام مهم نیست،نگرانم به عصب آسیب برسه

ببین اگه دکترت کار بلد باشه اصلا اذیت نمیشی نگران نباش تازه مال من کامل نهفته بود و کج دراومده بود&n ...

والا ظاهرا دکتر خوبیه

خیلی ازش تعریف میدن

منم در اومده ولی کجه