2777
2789
عنوان

لطفا هوای اقایونو داشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 46 پست
هردو جنس باید هوای همو داشته باشن اما نمی دونم چرا وقتی حرف از این چیزا میشه فقط فکر میکنن آقایون ای ...

اونی که تو میگی  مرد نیس حیوونه

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
مذهبیه

برعکس خیلی حر‌.‌.دس😒

☁️🌈 خدا چقدر قشنگ میگه: ' و اللّه یعلم ما فی قلوبکم' حـواسـم هـسـت چـی تـو دلـت مـیـگـذره🧸🍯️                       از سال ۹۹ کاربر خاموشم میشه واسه سالم بدنیا اومدن بچم یه صلوات بفرستید 🙏😊❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم مثل توام درکت میکنم

توهم هر لحظه ک مشکل مالی جدید پیش میاد فکر طلاق ب سرت میزنه یا میگی الان واسه همیشه میرم از این زندگی ولی چندساعت بعد پشیمون میشی؟ کاش دوسم نداشت اینقد بهم محبت نمیکرد 

این کاربری دست دونفر است

عزیز همه سایت دلسوزی برا زناست ...یه تاپیک دیدیم برا اقایون دلمون بسوزه  خواهشن بزار یک تاپیک ...

چی بگم اگه به خاطر دل خوش کردن آقایونه چشم من چیزی نمی گم

ز هوشیاران عالم هر که را دیدم غمی دارد/ دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد
توهم هر لحظه ک مشکل مالی جدید پیش میاد فکر طلاق ب سرت میزنه یا میگی الان واسه همیشه میرم از این زندگ ...

نه من از اول شرایطو میدونستم و پاشم هستم 

میدونم ی روز همه چی خوب میشه

کم نیار

رفتارت تو این روزا نشون میده الماسی نه شیشه‌ای که با فشار اول بشکنه

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
نه من از اول شرایطو میدونستم و پاشم هستم  میدونم ی روز همه چی خوب میشه کم نیار رفتارت تو این ...

دیگه چقد دلم ارامش میخواد بخدا  خستم از قسط بدهکاری تا ی چیزی میگیرم مجبورم بفروشم خیلی خستم کاش میشد بمیرم 😭😭😭😭

این کاربری دست دونفر است

ببخشید چی

لاته هرروز بایکی دعوامیکنه بهم خیانت کرده صدبار دلمو شکسته حالا میره مشهد یبار بامن نرفته همش بادوستای شبیه خودش

☁️🌈 خدا چقدر قشنگ میگه: ' و اللّه یعلم ما فی قلوبکم' حـواسـم هـسـت چـی تـو دلـت مـیـگـذره🧸🍯️                       از سال ۹۹ کاربر خاموشم میشه واسه سالم بدنیا اومدن بچم یه صلوات بفرستید 🙏😊❤️
دیگه چقد دلم ارامش میخواد بخدا  خستم از قسط بدهکاری تا ی چیزی میگیرم مجبورم بفروشم خیلی خستم کا ...

الان بیشتریامون همینجوری هستیم گلم 😔

خودتو ناراحت نکن... خودتو نباز...

ماهم همینیم وضعیت کار و بار شوهرم بهم ریخته بدجوررر...

باورت میشه از الان استرس خرج و مخارج زایمان رو دارم.

اینقدر دعا کردم خدا بهم بچه بده. حالا که داده باید نگران چیا باشم بجای اینکه ازش لذت ببرم 😔😔😔

خدا از باعث و بانیش نگذره

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 
الان بیشتریامون همینجوری هستیم گلم 😔 خودتو ناراحت نکن... خودتو نباز... ماهم همینیم وضعیت کار و با ...

عزیزم خداروشکر ک خدا دامنتو سبز کرد❤️ تنها چیزی ک تو این دنیا دلمو ب درد میاره داغ جوون و مادری ک بچه دار نمیشه 

بچت بزرگترین سرمایته ی تیکه از وجودت ان شالله زایمان خوبی داشته باشی و قدمش برات خیر باشه✨ من ک عاشق بچم ولی الان شرایطشو ندارم😭

این کاربری دست دونفر است

الان بیشتریامون همینجوری هستیم گلم 😔 خودتو ناراحت نکن... خودتو نباز... ماهم همینیم وضعیت کار و با ...

عزیزممم😍نگران نباش خدا خودش هواتو داره منو خیلی دعا کن میگن باردارا چون یه فرشته تو وجدشونه بخدا خیلی نزدیکن پاکه پاکن دعام کن😘

.