2777
2789
عنوان

توروخدا برای سلامتی بچم دعا کنید

165 بازدید | 19 پست

پسرم ۵ سالشه مبتلا به تب دوره ایی شده دکتر گفت مشخص نیست کی خوب بشه،دارو هم  خیلی کم تاثیر داره رو تبش بچم همش داره میسوزه تو تب بعد لرز میکنه 

نمیدونم چی بگم خواستم دعا کنید با راه حلی بلدید بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چند وقته اینطوره ? همینجا یه خانومی بود  میگف بچه ش پنج ماه به صورت دوره ای تب میکرد دکتر برای اونم تشخیص مارشال داده بود. میگف بعد یهو دیگه تب نکرد میگه بردم دکتر گفته از آلودگی هوا و اب و هوا بوده بچه مریض شده. میخوام بگم توکلت به خدا باشه شاید انشالله مال پسر توام هیچی نیس

عزیزم چند وقته اینطوره ? همینجا یه خانومی بود  میگف بچه ش پنج ماه به صورت دوره ای تب میکرد دکتر ...

خدا از دهنت بشنوه الهی آمین

اگه بدونی قلبم تیکه پاره س  خودمم همش مریض میشم چون همین شب بیداری و حرص و جوش و غذا نخوردم باعث شده خودمم همش مریضم

به خاطر بچه مه

دعا کنید برامون

خدا از دهنت بشنوه الهی آمین اگه بدونی قلبم تیکه پاره س  خودمم همش مریض میشم چون همین شب بیداری ...

میدونمممم عزیزدلم از ته دلممممم درکت میکنم. منم پسرم حساسیت به پروتیین گاوی و یه سری غذا ها داره قشنگ میفهمم چی میگی. اکانت اون خانوم اسمش donyatam هست. خواستی بهشون پیام بده ازشون راهنمایی بخواه. من نمیدونم چرا ته دلم روشنه که هیچی نیس و پسرت حالش خوبه

میدونمممم عزیزدلم از ته دلممممم درکت میکنم. منم پسرم حساسیت به پروتیین گاوی و یه سری غذا ها داره قشن ...

وای خدا کنه ،اشکام بند نمیاد خدا کنه همین که میگی باشه

اگه بدونی چقدر ضعیف شده دکتری نبود نبرم بیمارستان خوب بردم

امروز دیگه بردم رئیس بخش عفونی بیمارستان کودکان دیدش

اینو گفت

اونجا نفهمیدم حرفاشو اصلا نشنیده بودم این بیماریو بعد اومدم خونه داروهاییکه داده با اسم بیماری سرچ کردم تازه فهمیدم چی شده

وای خدا کنه ،اشکام بند نمیاد خدا کنه همین که میگی باشه اگه بدونی چقدر ضعیف شده دکتری نبود نبرم بیما ...

اره معمولا وقتی چن دوره تب کنه به این تب های دوره ای شک میکنن ولی خیلی وقتا این نیست واقعا. 

کاملا میفهمم چقدررررر توی عذابی ولی مطمئن باش این نیس. حتی یکککک درصد هم این باشه از بین میره خود به خود