2777
2789
عنوان

توروخدا برای سلامتی بچم دعا کنید

91 بازدید | 11 پست

پسرم ۵ سالشه مبتلا به تب دوره ایی شده دکتر گفت مشخص نیست کی خوب بشه،دارو هم  خیلی کم تاثیر داره رو تبش بچم همش داره میسوزه تو تب بعد لرز میکنه 

نمیدونم چی بگم خواستم دعا کنید با راه حلی بلدید بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی که خیلی زود خوب بشه. علایمش چجوری هست

از پاییز بازها مریض شد بارها تب کرد همش دکتر میرفتم آنتی‌بیوتیک بعد باز سر ماه تب ولرز و دکتر.....

دیگه دو سه روزه تب داشت منم گشتم دکتر خوب پیدا کرد بردم دکتر تا دید و آزمایشات دید گفت تب مارشال

از پاییز بازها مریض شد بارها تب کرد همش دکتر میرفتم آنتی‌بیوتیک بعد باز سر ماه تب ولرز و دکتر..... ...

ای وای،چندساله هستن؟اگه دوست دارین از داروهای گیاهی هم کنار داروهای شیمیایی استفاده کنید 

تازه ۵ سالش شده،چه دارویی؟

پسر منم تقریبا همینجوری بود،اما دکترا تشخیصی ندادن متاسفانه.من خودم سیاهدونه با عسل و همینطور سیر رنده شده داخل شیر۵دقیقه میجوشوندم میدادم میخورد تاهفت شب.خیلی بهتر شد،سیر برای عفونت عالیه،اما شما حتما بپرس که خدایی نکرده اتفاقی نیوفته.

گفتم که سیر رو رنده کردم داخل شیر چندیقه میجوشید،میدادم میخورد.تا هفت شب ،بعدقطع کردم علائم بهبودی ر ...

ببخشید دقیق بهم بگید چقدر شیر چندتا سیر،بعد مثلا چندقاشق میدادین بخوره