2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4067 بازدید | 103 پست
من بودم حقیقتا میرفتم در کمال احترام و خوشرویی میگفتم ببینید من فکرامو کردم  خانوادم ک نظرشون ...

آره عزیزم  درست میگین 

بهش گفتم من هر چی بابام بگه و بدون مهریه هم نمیشه و هر چی بزرگترا بگن و من نمیتونم رو حرف پدرم حرف بزنم 

گفت من و تو میخایم زندگی کنیم ، خودشم با هیچی موافقه و بنظرم مهریه لازم نی

اگه اصلا رو حرف باباش حرف نمیزنه، نخواه که تغییرش بدی، نخواه که عوض شه

فقط ببین تحمل این اخلاق رو داری؟ اگه نداری چقدر رو تو این اخلاقش اثر میذاره؟ دو روز دیگه ازدواج نکنی بگی رو حرف باباش حرف نمیزنه میخوام طلاق بگیرم

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگ تا حرف از حقو حقوق زن باشه همه جا دعواست  وگرنه چرا پدر عروس نمیره سر خرید جهیزیه دعوا ...

حرفتون خیلی درسته 

بیشتر همین خانم ها بکاری کردن ، مردا فکر کنن وظیفمونه جهیزیه بدیم 

بعدش پول جهیزیه از سکه هایی که برا ما میگیرن بیشتر در میاد

اگه اصلا رو حرف باباش حرف نمیزنه، نخواه که تغییرش بدی، نخواه که عوض شه فقط ببین تحمل این اخلاق رو د ...

نه نمیشه کسیو تغیر داد 

بله عزیزم درست میگین باید فکرامو بکنم

حرفتون خیلی درسته  بیشتر همین خانم ها بکاری کردن ، مردا فکر کنن وظیفمونه جهیزیه بدیم  بع ...

خوبه پس این چیزارو هم میدونین 

ببین نمیخوام نصیحتت کنم میخوای یه هشدار حدی بهت بدم از تجربه 

فک نکن سخت بگیری ب ضررته طرز فکر مردا با ما زنا خیلیییی فرق داره بخدا فک نکن چند صباح دیگ شوهرت میاد بهت میگ ممنونم ک مهریه نخواستنی متشکرم ک ما هرچی گفتیم راه اومدی سفت نگرفتی بقران منکه شوهرمههه سر پول ارایشگاه دیدممممم نداره نرفتم ماه بعدش با طلبکاری گفت میخواستی بری اصن کی گفت بخاطر من نری؟مردا اینن من شوهرم پسر عممه بااین حال تا دودانگ خونه تو مخضر ب نامم نکرد تا بهترین عروسیو نگرفت پا تو خونش نزاشتم(همینننن ادم کسی بود ک منو ع تو یه اتاق پر جونور داشتم باهاش زندگی میکردمو بیرون کرد)جلوش ضجه زدم ندید 

رفتم مهرمو گزاشتم اجرا(قصد گرفتنم نداشتم)مث موم نرم شدن شوهرم با خانوادش افتادن ب التماس 

میدونی چرا با خیال راحت بیرونم کرد؟ چون میدونست اینقد چشمو دل سیرم ک دنبال پولو مهریه نمیرم بهش گفتم بیا جداشیم اولین حرفی ک زد میدونی چی بود؟مهرتو میبخشی😏😏😏خلاصه من بخوام بگم تا صب باید تایپ کنم عقلتو ب کار بنداز اینو بدون اینی ک میاد بوی کباب نیست دارن خر داغ میکنن

خوبه پس این چیزارو هم میدونین  ببین نمیخوام نصیحتت کنم میخوای یه هشدار حدی بهت بدم از تجربه&nb ...

بخدا اگه همین مهریه مبود مردا فورا طلاق میدادن تل تقی به توقی می‌خورد 

تا حالا بخاطر مامانم که میگه هیچی نگو 

کوتاه اومدم هر چی گفتم

بهش بگو من بهت خانوادت حق میدم بهتره با کسی ک با شرایطط کنار بیا طرف بخاطر حق طبیعیت حاضر نیست خانوا ...

بله عزیزم حاضر نیس کاری بکنه 

و تو همه چی چرتکه میندازه ، هی میگه تو چیکار کردی که من بکنم 

یه زنگ میزنه انتظار داره دفعه بعد من بزنم