2777
2789
عنوان

چرا نی نی سایت اینطوریه؟

156 بازدید | 23 پست

سوال پرسیدم کیا متاهلن و عاشق یکی دیگه ؟

همه حمله کردن 

والا تو همین نی نی سایت طرف میگه هنوز نتونستم عشق سابقمو فراموش کنم برام سخته ، خب این الان خیانته؟ چتونه شما ؟ نه واقعا چتوووووونه؟ 

یه عده ام که عین بچه مدرسه آیا سریع گزارش میزنن تاپیک قفل میشه .

بابا من رمان می‌نویسم میخواستم ببینم ری اکشن اونایی که ازدواج کردن ولی عاشق یکی دیگه چیه؟

شما خیلی دیگه.... الله اکبر

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درخصوص احترام به عقاید تاپیک زدم ترکید:/

تازشم هم به مذهبیا نقد کردم هم به غیرمذهبیا

جیک ثانیه ای ترکید☹️

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
بنظر من که مشکلی نیست  ممکنه  بستگی به طرف داره

بابا روانین به خدا طرف زده تو یه قفل خرابی که با هر کلید باز میشه حیف تاپیک قفل شد وگرنه قفل خراب نشونش میدادم اسکل پلشتو

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️
شاید بد نوشتی باید مینوشتی کیا متاهل هستن ولی تو عشق قبلی گیر کردن

چه ربطی داره مگه من زدم کیا شوهر دارن ولی رابطه دارن زدم کیا عاشقن

واقعاً الله اکبر از این گزارش زنا یعنی...

تو دوران مدرسه گیر کردن

بابا روانین به خدا طرف زده تو یه قفل خرابی که با هر کلید باز میشه حیف تاپیک قفل شد وگرنه قفل خراب نش ...

اتفاقا این کامنت رو خوندم 

خودم تعجب کردم از حرفاش 

تنها دلخوشیم خیلی دوست دارم😍😍🥺🥺
فازشونو نمیفهمم

فک میکنن عالم دنیا اینان

چه ربطی داره مگه من زدم کیا شوهر دارن ولی رابطه دارن زدم کیا عاشقن

خب بد نوشتی دیگه

میگی نوشتی کیا متاهل هستن ولی عاشقن یعنی با یکی دیگه هستن

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

قضاوت کردن خیلی سمیه

کسی که قضاوت میکنه داره میگه من توی موقعیت شما عملکرد بهتری دارم

درحالی که توی موقعیت شما نیست و فقط در عالم خیالش اینجوریه!!!

حالا شما که برای رمان میخوای ولی کلا اگر واقعی هم بود قضاوت درست نیست

هممون به هزار دلیل حتی مشکلات شخصیتی یا علاقه های غیرمرسوم ممکنه برامون پیش بیاد که باید بریم دنبال اصلاحش

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
تو دوران مدرسه گیر کردن

قشنگ نی نی سایتو جایی کردن برای چرت و پرت گویی دو تا کلوم حرف درست و حسابی دیگه توش پیدا نمیشه منظورم اینکه تا میای یچیزی بگی میبینی تاپیکو قفل کردن😑😑😑😑

قضاوت کردن خیلی سمیه کسی که قضاوت میکنه داره میگه من توی موقعیت شما عملکرد بهتری دارم درحالی که تو ...

به خدا یعنی تا اومدم جوابارو دیدم هنگ کردم چقدر بهم تهمت زدن حیف نی نی یار قفل کرد