2777
2789
عنوان

تروخدا کمکم کنین😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 18 پست

خودشو نمیکشه نگران نباش

وقتی یکیو نخواستی و باهاش کات کردی اون فرد باید حد خودشو نگه داره و بیخیال بشه

وقتی نمیشه دیگه دینی گردن شما نیست

حالا هر بلایی هم سر خودش بیاره از ضعف خودشه.

و الا غیر از این شما باید کوتاه بیاید و به نحوی برگردید به اون رابطه.

بالاخره این وسط یه عالمه آسیب هست برای جفتتون

اینارو هم منطقی بهش بگید

اگه بازم سر حرفای قبلیش موند یعنی برای نظر شما احترام قائل نیست دیگه

برای شما هم مهم نباشه

وقتی کات کردید دیگه اینکه آنلاین شده یا نشده اهمیتی نداره

باور کنید شما نمیتونید هم کات کنید هم اون طرف مقابل راضی نگه دارید

نمیشه همه چیو باهم داشت

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

تو نمیتونی  همه رو از خودت راضی کنی اول خودت مهمی و بعد دیگران اگه باعث اذیت شدنت شده همون بهتر که بمیره

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ اتفاقی واسش نمیوفته مطمعن باش

شما در برابر هر کسی که به خود علاقه مند کرده اید مسولید

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

تاوقتی شما نوجوونا از ناپختگی وخامی درمیاید دل ما مادرا ازدستتون خونه اول باهر کس وناکس دوست میشید فرصتهای طلایی زندگیتون به باد میره آیندتون خراب میشه پشیمونی وحسرتش براتون میمونه خوب خودش ونمیکشه به درک همچین آدمی بدردت نمیخوره بچسب به درست