2777
2789
عنوان

عمل بینی

181 بازدید | 22 پست

دخترااا بیاید بگید چیشد که ب فکر عمل بینی افتادید و انجامش دادید ؟؟؟

من دماغمو دوست داشتم نمیگم خوشگله و باریک اما بنظر خودم ب صورتم میومد اما یکماهی میشه یکی از دوستام یهو گفت دماغتو عمل کنی لپات اب بشن خیلی خوبه...

اصلا از اون روز ب بعد حتی اعتماد بنفس مهمونی رفتن هم ندارم...

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

من بینیم رو دوست ندارم.

دوست دارم عمل کنم اما از بیهوشی میترسم و اینکه اگر بینیم خوب نشه چی

این افکار اجازه نمیدن که من قدمی برای عمل بینی بردارم.

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بینیم رو دوست ندارم. دوست دارم عمل کنم اما از بیهوشی میترسم و اینکه اگر بینیم خوب نشه چی این اف ...

عین من

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 

مگه حرف مردم براتون مهمه؟

نه واقعا؟

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛

من بینی ام خیلی کوچولو و عروسکی بود.

که یه نفر بهم گفت عزیزم وقتی بزرگ بشی خیلی چون بینیت کوچیکه ناز می شی و نیازی به عمل نداری(خودش عمل کرده بود)

چند مدت بعدش میله ی بافیکس افتاد روش و کج شد و نیاز به عمل پیدا کرد.

دماغی که حتی انگشت هم توش نمی رفت😂

چقدر حرف بقیه براتون مهمه بابا

واقعا مهم نیست اما این ی جور روی ناخودآگاهم اثر گذاشته

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

حرف بقیه برات مهم نباشه من بینیم کوچیک و قلمی و باریک ولی یکم انحراف داره رفته رو مخم یکم دوس دارم عمل کنم ولی اکثرا میگه اصلا انحرافش معلوم نیس عمل نکن و حیفه دماغت قشنگه این حرفا موندم چیکار کنم؟عمل بینی خیلی صورت تغییر میده؟هزینشم خیلی بالا فک کنم

من بینیم رو دوست ندارم. دوست دارم عمل کنم اما از بیهوشی میترسم و اینکه اگر بینیم خوب نشه چی این اف ...

🥺🥺🥺منم میترسم