2777
2789
عنوان

اوایل ازدواجمه ولی شوهرم دوسم نداره چیکار کنم عادت کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4546 بازدید | 153 پست

منم اوایل عقدم زود قهر میکردیم سر هیچی و کوچیک ترین مسائل بی ارزش 

این موضوع برای من رفته رفته با شناخت هم دیگه بهتر شد 

اول ببین نیازش چیه حرفش چیه 

چه چیزی ازت انتظار داره ولی زیاده روی نکن یعنی اگر چیزی خواست ک نابجا بود گوش نده 

زندگی با عادت کردن نمیشه به نظر من باید یه حسی بهش داشته باشی تا بتونی خوشحال باشی

من خیلی تند بودم ولی الان سعی میکنم اروم تر برخورد کنم اینجوری خودش پشیمون میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل ازدواج ما هم تا بحثی میکردم شوهرم جاشو میخاست جدا کنه منو میگی آروم که شدم سلیطه بازی درآوردم مگه من مسخره تو هستم اگه بزرگ نشدی چرا زنگ گرفتی مگه تا بحثی میشه جا عوض میکنن،تازه یه عادت بدم داشت وقتی عصبی میشد گوشی رو بدون خداحافظی قطع میکرد ،منم همین بلا رو سرش آوردم شاکی شد گفتم کاری کردم که خودت انجام میدی ۱۲ساله همچین نکرده ،نه جاشو عوض کرده ،بدترین دعوامون که بشه شب تو رختخواب آشتی می‌شدیم ،نزار عادت بشه براتون نسبت شناختی به شوهرت داری رفتار کن ،ببین هجومی میپذیره،ارامش ،ولی نزار عادت بشه 

🥴امضام نمیاد