سر هر موضوع کوچیکی قهر میکنه باهام حرف نمیزنه.موضوعاتی که شاید حتی خیلی ها اصلا ذره ای ازش ناراحت نشن.بعدش جداگونه میخوابه.اوایل ازدواجمه خیلی بهم فشار میاد. میخوام بی حس بشم یا عادت کنم.یا کلا جدا بخوابم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی پا پیچش نشو برا خودت زندگی کن درس بخون سر کار برو سعی کن مستقل باشی و خوشحال و سرزنده برای خودت ارزش قائل شو این ویژگی ها می تونه هر پسری رو عاشقت کنه
تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن
چون خیلی اذیت میشم.به زور صداش کردم بیاد سرجاش بخوابه.اومد بهم پشت کرد خوابید. امشب انقدر گریه ...
یکم کم محل کن شاید عادت کرده همش نازشو بکشی
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم